Win Young Adult bioscoopkaartjes met Charlize Theron

Boekenblog heeft weer een leuke actie voor de lezers in petto. We mogen maar liefst 4 x 2 madiwodo bioscoopkaartjes weggeven voor de film ‘Young Adult’. Deze draait vanaf donderdag 1 maart overal in de bioscoop.

Mavis Gary (Oscar winnares Charlize Theron) is schrijfster van literaire tienerboeken en keert terug naar haar geboorteplaats om haar topjaren die ze op de middelbare school had te herleven. Daarnaast probeert Mavis haar oude schoolvriendje (Patrick Wilson), die ondertussen gelukkig getrouwd is, voor zich terug te winnen. Wanneer blijkt dat haar terugkomst niet bij iedereen in goede aarde valt, sluit Mavis een ongewone vriendschap met een oud-klasgenoot (Patton Oswalt), die ook is blijven hangen in zijn tienertijd.  Young Adult is een film van regisseur Jason Reitman (‘Juno’, ‘Up in the Air’).

www.youngadult-film.nl

Wil jij de bioscoopkaartjes winnen? Doe dan snel mee. (Maak je keuze uit onderstaande deelname mogelijkheden).
1. Volg @boekenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @boekenblog en maak kans op bioscoopkaartjes voor Young Adult. Doen jullie ook mee: http://bit.ly/yFtg0N.
2. Natuurlijk vind de Facebook-pagina van Boekenblog leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina ontdek je de afbeelding van deze prijs. Tag jezelf in de foto en deel deze actie met je vrienden (klik op delen).
3. Mail naar [email protected] en leg uit waarom jij dient te winnen.

Lees ook:Maak kans op boek en bioscoopkaartjes War Horse
Lees ook:Magische film Hugo; maak kans op het boek
Lees ook:Win Bones seizoen 6 en boeken van Kathy Reichs
Lees ook:Win dvd Knofje met Yvon Jaspers @Boekenblog
Lees ook:Feest @boekenblog – Win dvd Hoe overleef ik… Mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.