Win Bones seizoen 6 en boeken van Kathy Reichs

Het zesde seizoen van ‘Bones’ is net uitgekomen op dvd. Om dit te vieren mag Boekenblog een super pakket weggeven. De winnaar ontvangt niet alleen het zesde seizoen, maar ook twee boeken van Kathy Reichs.

Forensisch antropologe Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) keren samen met hun team terug naar het Jeffersonian Institute voor een nieuw seizoen vol zwarte humor, moord, mysterie en chemie! Bovenop een scala aan persoonlijke crisissen – van Angela’s geheime zwangerschap tot Booths nieuwe relatie met een oorlogsreporter – pakt het team een reeks complexe & gruwelijke misdaden aan. Zo worden ze geconfronteerd met een moordzuchtige chupacabra, een uitstapje naar de Jersey Shore, de laatste terugkeer van de Grafdelver en een alerte scherpschutter met een dodelijke link naar Booths verleden.

Bekijk alvast de trailer:

Wil jij het prijzenpakket winnen, met daarin het zesde seizoen van Bones en de boeken ‘Van vlees en bloed’ en ‘Virus’ van Kathy Reichs? Doe dan snel mee. (Maak je keuze uit onderstaande deelname mogelijkheden).
1. Volg @boekenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @boekenblog en maak kans op een Bones-prijzenpakket. Doen jullie ook mee: http://bit.ly/w11mWi.
2. Natuurlijk vind de Facebook-pagina van Boekenblog leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina ontdek je de afbeelding van deze prijs. Tag jezelf in de foto en deel deze actie met je vrienden (klik op delen).
3. Mail naar [email protected] en leg uit waarom jij dient te winnen.

Lees ook:Win Young Adult bioscoopkaartjes met Charlize Theron
Lees ook:Maak kans op boek en bioscoopkaartjes War Horse
Lees ook:Magische film Hugo; maak kans op het boek
Lees ook:Win Zomaar een kind van Cock Fuchs
Lees ook:Win dvd Knofje met Yvon Jaspers @Boekenblog

3 reacties op “Win Bones seizoen 6 en boeken van Kathy Reichs

  1. Monica Dolkemade

    oooh, ik moet kiezen..ik dacht dat ik alle 3 de mogelijkheden moest doen.Zucht LEZEN is ook een vak hahahaha

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Alledrie mag natuurlijk wel he, Monica ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.