Win Plaza Patatta iPad App @Boekenblog

Zijn jou kids ook dol op de Plaza Patatta-reeks van Nanda Roep? Goed nieuws. De schrijfster heeft samen met haar man – cabaratier Silvester – een iPad-app ontwikkeld van het boek ‘Een geheim luik’. Deze applicatie ontdekken, lees dan snel verder. Wij mogen ‘m namelijk drie keer weggeven.

Het boek ‘Een geheim luik’ zit nu vol speelse audio- en animatiebewerkingen, vrolijke illustraties en filmische effecten waarbij telkens de beleving van het verhaal voorop staat. De kinderen zullen hoofdstuk na hoofdstuk verslinden omdat ze naast het lezen een bijna filmische stimulans krijgen die ze steeds verder het verhaal intrekt.

De Ipad-app van Plaza Patatta (7+) is voor 3,99 euro te koop in de app Store. De Lite-versie waarin de eerste twee hoofdstukken is gratis te downloaden.

Win de Plaza Patatta App. Je maakt maar liefst op drie manieren kans:

1. Volg @boekenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @boekenblog ik volg jullie en maak bij deze kans op de #plazapatatta app van @NandaRoep.

2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat. Neem ook een kijkje op de pagina van Plaza Patatta.

3. Mail naar [email protected] waarom jij deze app wil winnen.

Lees ook:Win dvd Knofje met Yvon Jaspers @Boekenblog
Lees ook:Win boek van Dyanne Beekman @Boekenblog
Lees ook:Win boek waarop The Whistleblower gebaseerd is
Lees ook:Kinderen lezen steeds minder, geef ze meer schermtijd
Lees ook:Win We moeten het even over Kevin hebben @Boekenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.