Karin Slaughter verkoopt woensdag 150.000ste exemplaar in Hoofddorp

Bruna laat weten dat Karin Slaughter op woensdag 23 september om 16.15 uur het 150.000ste exemplaar van haar boek ‘Genesis’ uitreikt aan een klant in de Brunawinkel in winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. Tijdens een kort bezoek aan Nederland zal deze bekende en geliefde auteur een aantal boekwinkels in Nederland bezoeken met als afsluiter deze bijzondere uitreiking van het 150.000ste exemplaar.

Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf Karin Slaughter (1971) internationaal de titel ‘Koningin van de suspense’, lof van haar collega-misdaadschrijvers en een schare trouwe fans. Want wie eenmaal een Slaughter gelezen heeft, wil er geen een meer missen. Karin Slaughter groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is de auteur van ‘Nachtschade’, ‘Zoenoffer’, ‘Een stille koude huivering’, ‘Trouweloos’, ‘Triptiek’, ‘Onaantastbaar’ en ‘Versplinterd’. Haar weergaloze thrillers worden in meer dan drieëntwintig landen vertaald en scoren wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten. Voor Juni – Maand van het Spannende Boek 2008 schreef Karin Slaughter op uitnodiging van stichting CPNB het boekje Onbegrepen.

In het boek ‘Genesis’ staat Sara Linton wederom centraal. Na de gruweldaad die haar leven in Grant County totaal heeft verwoest, is ze naar Atlanta gevlucht. Ze is een nieuw leven begonnen en werkt in een ziekenhuis, waar op een dag een zwaar mishandelde vrouw met spoed wordt binnengebracht. Sara raakt in de ban van deze mysterieuze vrouw en gaat op onderzoek uit. Daarbij kruist ze het pad van Will Trent en Faith Mitchell die op de zaak zijn gezet. Ze vinden in de bossen rond Atlanta een ondergrondse martelkamer, die alle gruwelijkheden overtreft. Als er nog een vrouw verdwijnt, lijkt slechts een ding zeker, de martelaar geeft zich niet snel gewonnen.Karin Slaughter laat drie onvergetelijke personages uit haar eerdere bestsellers samenkomen in deze zinderende race tegen de klok, in een duel met het onmenselijke.

Lees ook:Karin Slaughter te gast bij College Tour
Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App
Lees ook:Uitgeverij Cargo richt Slaughterhouse op
Lees ook:Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App
Lees ook:Amanda Kyle Williams nieuwste thriller-topper?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.