Karin Slaughter te gast bij College Tour

Vanavond is Karin Slaughter te gast bij College Tour, het succesvolle interviewprogramma van de NTR. De uitzending start om 20.25 uur op Nederland 3.

Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is de auteur van onder andere Nachtschade, Zoenoffer, Een stille koude huivering, Trouweloos, Triptiek, Onaantastbaar, Versplinterd, Genesis, Verbroken, Gevallen, Genadeloos en Stille zonde (1 juni j.l. verschenen).

Haar weergaloze thrillers worden in achtentwintig landen vertaald en scoren wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten. In totaal werden van haar boeken in Nederland al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf ze internationaal de titel ‘Koningin van de suspense’, lof van haar collega-misdaadschrijvers en een schare trouwe fans.

Lees ook:Karin Slaughter verkoopt woensdag 150.000ste exemplaar in Hoofddorp
Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App
Lees ook:Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App
Lees ook:Karin Slaughter wint Crimezone Thriller Award
Lees ook:Uitgeverij Cargo richt Slaughterhouse op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.