Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App

Karin Slaughter is vandaag jarig en trakteert haar lezers op een gratis App. Vandaag wordt de nieuwe Karin Slaughter AppLite gelanceerd in de AppStore. Met deze applicatie heb je je favoriete auteur altijd bij de hand. Je bent op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hebt een overzicht van al haar boeken, luistert naar haar favoriete muziek en kijkt naar haar favoriete films die je worden aanbevolen door Karin zelf.

Afgelopen zomer, bij het verschijnen van ‘Genadeloos‘, werd de Karin Slaughter App (betaalde app à € 2,99) gelanceerd. Deze is nog steeds leverbaar en onderscheidt zich van de Lite-versie door de aanwezigheid van twee novellen: ‘Kwijt’ en ‘Onbegrepen’. De Lite-versie bevat leesfragmenten uit de verschenen boeken van Karin Slaughter.

Prijsvragen
In beide Karin Slaughter Apps worden regelmatig exclusieve mail&win-acties gehouden. Deze maand is zijn alle ibooks van Karin Slaughter te winnen. Op www.slaughter-house.nl staat een extra prijsvraag ter ere van de verjaardag van Karin Slaughter: Maak een foto waarop je proost op Karins verjaardag en maak kans op exclusieve Slaughterhouse-champagneglazen én een fles champagne. Verras Karin Slaughter op haar verjaardag op zondag 6 januari en post de foto ook op haar Facebookpagina. De foto’s kunnen ook gepost worden op www.facebook.com/uitgeverijcargo. Samen met Karin Slaughter wordt de winnaar gekozen.

Karin Slaughter
Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. In Nederland zijn van haar thrillers al ruim 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook internationaal is zij een van de bestverkopende thrillerauteurs. ‘Genadeloos’ is haar laatst verschenen thriller (2012). In juli 2013 verschijnt haar nieuwe thriller ‘Verblind’.

Lees ook:Download zondag gratis Karin Slaughter App
Lees ook:Karin Slaughter te gast bij College Tour
Lees ook:Uitgeverij Cargo richt Slaughterhouse op
Lees ook:Karin Slaughter, Corine Hartman en SJ Watson winnen
Lees ook:Karin Slaughter wint Crimezone Thriller Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.