Download zondag gratis Karin Slaughter App

De Karin Slaughter App is nu te downloaden via iTunes. Deze Nederlandse productie is wereldwijd de eerste app die voor de Amerikaanse bestsellerauteur is gemaakt. Hij zal mogelijk dienen als basis voor de apps van haar internationale uitgevers. Karin Slaughter was zelf betrokken bij de realisatie en zal ook regelmatig voor persoonlijke updates zorgen.

In de app staan twee gratis korte verhalen: ‘Kwijt’ en ‘Onbegrepen’. Ander werk van Karin Slaughter kan worden aangeschaft in de iBookstore, waar gebruikers regelmatig exclusieve kortingen krijgen. Ook geeft Karin Slaughter haar persoonlijke tips voor muziek, boeken en films.

Zondag 8 juli is de Karin Slaughter App 1 dag gratis te downloaden (normaal € 2,99).

>> Download in iTunes.
>> Meer informatie over de Karin Slaughter App

Over de auteur
Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. In Nederland zijn van haar thrillers al ruim 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook internationaal is zij een van de bestverkopende thrillerauteurs.

Lees ook:Karin Slaughter is jarig en trakteert lezers op gratis App
Lees ook:Uitgeverij Cargo richt Slaughterhouse op
Lees ook:Karin Slaughter te gast bij College Tour
Lees ook:Karin Slaughter verkoopt woensdag 150.000ste exemplaar in Hoofddorp
Lees ook:Piccolo Picture Book app tijdelijk gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.