Win! @JipMagazine deelt 25 exemplaren uit @Boekenblog

Het nieuwe voorleesmagazine Jip ligt sinds deze week in de winkel. Dat viert Boekenblog in samenwerking met de redactie van Jip door maar liefst 25 exemplaren te verloten onder de deelnemers.

Over het magazine
Het valt niet mee om uit het overweldigende aanbod kinderboeken de allerbeste voorleesboeken te kiezen. Het nieuwe consumententijdschrift – vol voorleesinspiratie voor (groot)ouders, leerkrachten en kinderen dat zes keer per jaar zal verschijnen – biedt dan uitkomst. Het thema van het eerste nummer is ‘Helden’, vanwege de Kinderboekenweek die 5 oktober aanstaande van start gaat.

In elk nummer vindt de lezer minstens acht rijk geïllustreerde voorleesverhalen, kijkplaten en gedichten. De afgeronde verhalen worden door hoofdredacteur Bas Maliepaard (kinderboekenrecensent van dagblad Trouw) geselecteerd uit de beste klassieke en nieuwe voorleesboeken. Tijdens het maken van het eerste nummer bleek dat alle gerenommeerde kinderboekenuitgeverijen enthousiast zijn over het concept en graag meewerken.

Naast de voorleesverhalen bevat Jip ook bijzondere interviews met schrijvers over hun werk en met en met bekende mama’s als Yvon Jaspers over hun voorleeservaringen. In elk nummer gunt een illustrator de lezer een kijkje in zijn schetsboeken en vertelt een pedagoge welke rol boeken in de opvoeding kunnen spelen. Er staan knutselideeën in, pagina’s met boekentips, leuke hebbedingen en kortingsbonnen, achtergrondartikelen over voorlezen, nieuwtjes, uittips en lezersbrieven, een vaste strip van Floor de Goede (alias Flo) en een vaste column van Tjibbe Veldkamp (schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2011). Kortom: Jip wordt een gids die in geen gezin met jonge kinderen mag ontbreken.

Winnen

Je maakt maar liefst op drie manieren kans op dit tijdschrift:

1. Volg @boekenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @boekenblog ik volg jullie en maak bij deze graag kans op @JipMagazine.

2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat.

3. Mail naar [email protected] waarom jij dit magazine wil winnen.

Lees ook:Voorleesmagazine Jip: voor (groot)ouders en kids
Lees ook:Win boek waarop The Whistleblower gebaseerd is
Lees ook:Win Plaza Patatta iPad App @Boekenblog
Lees ook:Magische film Hugo; maak kans op het boek
Lees ook:Win dvd Knofje met Yvon Jaspers @Boekenblog

Eén reactie op “Win! @JipMagazine deelt 25 exemplaren uit @Boekenblog

  1. Linda

    Tuurlijk doen we mee :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.