Leest E-reader van Sony door E-ink als echt boek?

Sony introduceert de Sony Reader Touch Edition en Pocket Edition. Sony introduceert op 2 september de Sony Reader Touch Edition en Pocket Edition in Europa. Maar wat kunnen deze apparaatjes nu? Helaas heb ik de readers nog niet in hangen gehad, maar ik kan je wel al van wat persinfo voorzien.

“Waar de Sony Reader Pocket Edition klein en handzaam is, overtreft de Touch Edition alle andere e-readers dankzij het 6-inch touchscreen. De Sony Readers maken gebruik van E-ink technologie, waardoor er van flikkerende beeldschermen geen sprake meer is. Dit levert een leeservaring op die vergelijkbaar is met bedrukt papier, zowel binnen als buiten.

Naast het lezen van een boek bieden de Sony Readers nog veel meer functionaliteiten: men kan andere bestanden, zoals PDF, opslaan en bekijken en het is bij de Touch Edition zelfs mogelijk om met de stylus (handgeschreven) aantekeningen te maken. Ook foto’s bekijken en muziek luisteren behoren tot de mogelijkheden.

De Readers zijn dankzij hun afmetingen ideaal voor onderweg. De geheugenkaart biedt ruimte voor 320 boeken en kan met extra geheugen worden uitgebreid: slepen met stapels boeken op vakantie of op zakenreis is dus verleden tijd.

De wereldwijde toegang tot internet maakt het via bol.com mogelijk overal gemakkelijk en snel een nieuw boek te kopen en te downloaden: binnen twintig seconden staat het nieuwe boek al op de Reader. De Sony Readers staan met een opgeladen batterij garant voor 8.000 pagina’s leesplezier, wat gemiddeld staat voor twee weken lang lezen”, aldus Sony.

De Pocket Edition voor 199 euro, de Touch Edition voor 299 euro, zijn al te bestellen bij bol.com. Bij aankoop van een Sony Reader levert de mediawinkel 57 Nederlands- en 76 Engelstalige gratis digitale boeken.

Laat je bevindingen hier achter als je een van deze readers wel al in handen hebt gehad.

Lees ook:Aanbod e-readers breidt uit op www.e-boek.org
Lees ook:Sony en bol.com gaan ‘digitaal lezen’
Lees ook:Vraag naar e-reader en digitale boeken overtreft alle verwachtingen
Lees ook:Romantiek is niet dood! Win een e-reader
Lees ook:BeBook komt met nieuwe e-reader

3 reacties op “Leest E-reader van Sony door E-ink als echt boek?

  1. kariene

    Ik wil een E-chtboek!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Kariene, graag een toelichting.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Elise Jaeqx

    Ik heb nu bijna 1 jaar een e-reader. De tijd van overgewicht op met mijn bagage is verleden tijd .. wat en uitvinding. Het leest super en ik heb geen enkel papieren boek meer gekocht. In de zon is het helemaal super lezen.
    Ikzelf heb de Sony Touch 600 editie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.