Romantiek is niet dood! Win een e-reader

Wat doe je dit jaar met Valentijnsdag? Zit je te broeden op iets origineels maar kom je er niet uit? Van 1 tot 10 februari 2011 organiseert Sony de ‘Readers in love’-wedstrijd om je geliefde dit jaar echt te verrrassen. Je hoeft echt geen Shakespeare te zijn. Met een beetje inspiratie en je online vrienden en volgers kom je er ook.

Vanaf 1 februari kun je terecht op de site www.readersinlove.com. Op deze site post je een romantische, grappige of stoute tekst voor je geliefde. Daarna een passende achtergrond uitkiezen, een foto uploaden, zelf maken via de webcam of selecteren via je Facebook-account en de schiftingsvraag beantwoorden. Druk dan op de ‘Neem deel’-knop en vraag je vrienden om op je te stemmen via Twitter of Facebook. Je Valentijsverklaring is ook te downloaden in pdf-formaat, zodat je je aandacht voor je geliefde altijd kan bewijzen!

Op 10 februari sluit de actie en de 5 meest populaire inzendingen krijgen een zilveren Sony Reader Pocket Edition met de eigen boodschap als welkomsttekst.

Lees ook:Zo gebruik je sociale netwerken optimaal
Lees ook:Al bijna 5 miljoen Nederlanders hebben Facebook…
Lees ook:Doe mee aan Lisbeth Salander lookalike-wedstrijd
Lees ook:Signatuur start BoekenQuiz op Facebook
Lees ook:Win Zomaar een kind van Cock Fuchs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.