Ontmoet bestsellerauteurs tijdens Open Huis Ambo|Anthos

Ambo|Anthos uitgevers zet op vrijdag 12 april de deuren van haar pand wijd open om lezers te verwelkomen voor een dag vol boeken en inspiratie. Auteurs als Herman Koch, René Appel en Monika Peetz geven interviews, workshops en masterclasses, maar ook medewerkers van Ambo|Anthos, Artemis & co en dwarsligger zullen een kijkje geven achter de schermen van een van de grootste uitgeverijen van Nederland.

“Het wordt steeds belangrijker om je lezers te leren kennen. Ze zijn door de opkomst van social media niet anoniem meer. Ze hebben een stem gekregen en we willen graag met ze in gesprek gaan”, zegt directeur Chris Herschdorfer. “We hebben inmiddels enkele kleinere evenementen hier in huis georganiseerd en gemerkt dat het publiek en de auteurs daar erg enthousiast op reageren. Het directe contact met onze lezers is heel leerzaam en waardevol gebleken. We heten ze van harte welkom hier.”

Het Open Huis van Ambo|Anthos uitgevers wordt georganiseerd in samenwerking met BOEK Magazine en Watleesjij.nu. Het complete programma van de dag zal in aanloop naar 12 april bekend gemaakt worden op www.amboanthos.nl/openhuis.

Lees ook:Auteur Auke Hulst naar Anthos uitgevers
Lees ook:Simone van der Vlugt verkoopt meer dan miljoen boeken
Lees ook:Uitgeverij Anthos publiceert fictiedebuut Pepijn Lanen
Lees ook:Dwarsligger wordt op Manuscripta aan Nicci French gepresenteerd
Lees ook:Crowdfunding TenPages.com voor boeken bekende auteurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.