Uitgeverij Anthos publiceert fictiedebuut Pepijn Lanen

Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Le Le, heeft een boekcontract getekend bij uitgeverij Anthos. Komend najaar zal zijn debuut, een verhalenbundel, in de winkels liggen. Lanen schreef columns en verhalen voor onder meer NL20, Das Magazin en Ondergrond.tv en staat bekend als taalvirtuoos. Recent verscheen zijn eerste solo-album Coco.

“We zijn heel blij dat Pepijn voor ons heeft gekozen, zijn prachtige en originele metaforen laten zien dat we hier met een sprankelende geest te maken hebben. Wij zijn er zeker van dat dit nog maar het begin is van een mooie carrière als schrijver”, zegt uitgever Wanda Gloude.

“Ambo|Anthos uitgevers, het huis van onder andere de legendarische Herman Koch en het Nederlandse pied-à-terre van Bret Easton Ellis, hebben mij een ruimte aangeboden in een schuurtje achter op hun immense landgoed. Ik voel mij uiteraard zeer vereerd en nederig. Nu nog een kaars, een typemachine en een fles champagne, voor bij de strobaal”, aldus Pepijn Lanen.

Lees ook:Ontmoet bestsellerauteurs tijdens Open Huis Ambo|Anthos
Lees ook:Herman Koch vertelt in Selexyz Scheltema over bestseller Het diner
Lees ook:Herman Koch laat ons smullen van zijn diner
Lees ook:TV-tip: Vanavond om 19.30 uur Herman Koch in ‘On Air’
Lees ook:NS Publieksprijs voor Het diner van Herman Koch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.