Het Franse antwoord op Suzanne Vermeer

‘Bericht uit Parijs’ van Guillaume Musso is begin deze maand verschenen. Het boek is een onweerstaanbare mix van romantiek en spanning en zal menig lezer doen denken aan de vakantiethrillers van Suzanne Vermeer. Wereldwijd werden er meer dan 17 miljoen boeken van Musso verkocht.

Madeline en Jonathan blijken na een botsing op het vliegveld elkaars telefoon te hebben ingepakt. Maar ze komen hier pas achter als ze ruim 10.000 kilometer van elkaar verwijderd zijn. Het duurt niet lang voordat ze toegeven aan de verleiding om in elkaars telefoon te kijken. Dit leidt tot een schokkende ontdekking: hun levens zijn met elkaar verbonden door een geheim waarvan ze dachten dat het voor altijd begraven zou blijven…

Madeline is bloemiste in Parijs, Jonathan runt een restaurant in San Francisco. Na hun verwisseling van telefoons volgt er een zoektocht die uitmondt in een spannende race tegen de klok – en die leidt van Frankrijk via Engeland naar Amerika.

Over de auteur
Guillaume Musso (1974) is geboren en getogen in Antibes. Na zijn middelbare school werkte hij een tijdje als ijsverkoper in New York. Hij komt nog regelmatig in de Verenigde Staten, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Musso was in 2011 en 2012 de bestverkopende auteur in Frankrijk, en zijn boeken worden in 36 landen uitgegeven.

[isbn]9789400502215[/isbn]

Lees ook:Onweerstaanbare mix van spanning en romantiek
Lees ook:Zolang er sterren aan de hemel staan
Lees ook:Offer jij het allerbelangrijkste in je leven op voor je vriend?
Lees ook:Joanna Rees schreef het perfecte zomerboek
Lees ook:Spannende trilogie van Pierre Lemaitre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.