Joanna Rees schreef het perfecte zomerboek

Joanna Rees de vrouwelijke helft van het auteursduo Josie Lloyd en Emlyn Rees slaat een nieuw, spannende weg in. Vorige maand is ‘Een speling van het lot’ verschenen. Wat ons betreft het perfecte zomerboek.

Oost-Duitsland, 1971. Twee baby’s – zusjes – worden `s nachts verhandeld. Thea gaat mee naar Amerika en zal opgroeien in onvoorstelbare rijkdom.

Romy belandt in een louche weeshuis waar kinderen allesbehalve veilig en geborgen zijn. Ook al leven ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd en weten ze niet van elkaars bestaan, de twee vrouwen blijven hun leven lang met elkaar verbonden. In de jaren die volgen, zal één zus haar uiterste best doen het verleden te ontrafelen, terwijl de andere vastbesloten is het te begraven, koste wat kost. Als hun paden elkaar uiteindelijk kruisen, en alles wat hen dierbaar is op het spel staat, is het niet zeker dat Thea en Romy op tijd de schokkende waarheid zullen ontdekken.

Over de auteur
Joanna Rees is de vrouwelijke helft van het succesvolle auteursduo Josie Lloyd & Emlyn Rees. Ze heeft inmiddels enkele soloromans op haar naam staan, en met ‘Een speling van het lot’ slaat ze weer een nieuwe, meer spannende weg in. Joanna woont afwisselend in Engeland en Spanje met haar man en drie dochters.

[isbn]9789400502208[/isbn]

Lees ook:Schrijver eist 1,2 triljoen dollar van Oprah Winfrey
Lees ook:Voortaan altijd slapen met het licht aan
Lees ook:De second opinion van Michael Palmer
Lees ook:Boekenblog leest ‘Het Amazoneverbond’
Lees ook:CJP scheurt boeken door midden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.