Onweerstaanbare mix van spanning en romantiek

Guillaume Musso is één van de best verkopende auteurs in Frankrijk. Wereldwijd zijn er zelfs al meer dan achttien miljoen boeken van hem verkocht. Vandaag verschijnt zijn nieuwste thriller ‘Vlucht uit New York’. In dit nieuwe boek zorgt hij voor een onweerstaanbare mix van spanning en romantiek.

Als Nikki’s vijftienjarige zoon Jeremy verdwenen is, neemt zij contact op met haar ex-man Sebastian, die sinds de scheiding zeven jaar geleden maar weinig interesse in zijn zoon heeft getoond en zich ontfermd heeft over hun tweelingdochter Camille. Op zoek naar aanwijzingen vinden zij een kilo cocaïne en een adres van een pokerclub in Jeremy’s kamer. En dan ontvangt Nikki ook nog eens een filmpje waarop te zien is hoe Jeremy in een Parijse metro ontvoerd wordt. Nikki en Sebastian vertrekken halsoverkop van New York naar Parijs om hun zoon te zoeken. Maar daar blijkt niets te zijn wat het lijkt…

[isbn]9789400504721[/isbn]

Lees ook:Interesse uit Hollywood voor nieuwste Herman Koch
Lees ook:Kersttips van Boekenblog
Lees ook:Zero zero zero van Roberto Saviano
Lees ook:Spannende trilogie van Pierre Lemaitre
Lees ook:Lekker koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.