Tijn Touber verklapt geheim van genialiteit

Deze week is Het Geheim van Genialiteit verschenen. In zijn nieuwe boek nodigt Tijn Touber (1960) je uit om het genie in jezelf te ontdekken, zodat je toegang krijgt tot geniale invallen, inspiratie en briljante inzichten.

Genialiteit is van alle tijden, maar niet iedereen is geniaal. Wat maakt iemand tot een genie? Hoe schreven The Beatles de ene na de andere hit? Hoe kwamen Albert Einstein en Nikola Tesla tot hun inzichten? Hoe kreeg Steve Jobs het voor elkaar Apple tot zo’n succes te maken?

Tijn Touber geeft antwoord op deze vragen. Door middel van prachtige verhalen, anekdotes en voorbeelden komen genieën op allerlei gebieden tot leven. Touber leert je hoe je geniaal, innovatief, briljant en bevlogen kunt zijn in alles wat je doet – van kinderen opvoeden tot landen besturen. Wanneer het genie in jezelf wakker wordt, breng je je werk, relaties en leven op een hoger niveau. Ontdek het genie in jezelf en wordt bevattelijk voor flitsen van het sublieme!

Over de auteur
Tijn Touber (1960) is muzikant, schrijver en leraar. Als geen ander weet Tijn spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft hierover columns, interviews en verhalen (onder meer in Ode en Happinez). Daarnaast geeft Tijn regelmatig masterclasses aan het bedrijfsleven en Stilte Concerten met zijn partner Kris. Eerder schreef hij zijn boeken ‘Spoedcursus Verlichting‘, ‘Verlicht Leven‘ en ‘Stadsverlichting‘.

[isbn]9789400501584[/isbn]

Lees ook:Mailen met… Tijn Touber over Het Geheim van Genialiteit
Lees ook:Deepak Chopra schrijft beste spirituele boek van 2012
Lees ook:Win ‘Stadsverlichting’ van Kris en Tijn Touber
Lees ook:151 apps voor je brein; hier word je slimmer van
Lees ook:Mailen met Tijn Touber (+ Win!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.