Nieuwe methode voor autonome groei

Recent is het boek ‘Bitsing, Garanties voor groei’ van Frans de Groot verschenen. Het eerste exemplaar is in ontvangst genomen door Minister-president Mark Rutte.

Veel bedrijven weten niet hoe ze een autonome groei van bijvoorbeeld tien procent kunnen bereiken tegen zo laag mogelijke kosten. Heeft de accountmanager een training nodig? Moet de kwaliteit van de offertes omhoog? Moeten servicemedewerkers commercieel actiever worden? Moet de marketingcommunicatie worden geïntensiveerd, of zit het in iets anders? Dit kennishiaat wordt nu opgevuld door de allesomvattende methode Bitsing.

Deze internationaal beproefde methode Bitsing wordt sinds 2010 onderwezen aan de universiteiten van onder meer New York, Arizona State, Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. De grondlegger is de Nederlander Frans de Groot, die twintig jaar heeft gewerkt aan deze methode. Vele grote en middelgrote binnen- en buitenlandse bedrijven gebruikten de methode en zijn razend enthousiast, onder andere Fokker, de Key, Sandd, Schiphol, Toys XL, Telfort en UPC.


Over de auteur
Frans de Groot is de grondlegger van de Bitsing-methode en eigenaar van BiTS in Business in Amsterdam. Hij doceert Bitsing aan de Radboud Universiteit en diverse hogescholen. De Groot heeft twintig jaar besteed aan de ontwikkeling van zijn methode waar in de praktijk adembenemende resultaten mee worden bereikt.

[isbn]9789461561213[/isbn]

Lees ook:Wibaut: de machtigste wethouder van Amsterdam
Lees ook:Mug gevaarlijker dan wij denken…
Lees ook:Frans Bauer valt af met boek ‘De Afvallers XXL’ van Yneke Vocking
Lees ook:Ik ben oké, jij bent een sukkel
Lees ook:Je persoonlijke coach op de weg naar succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.