Ik ben oké, jij bent een sukkel

‘Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop hen te veranderen! Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.’ Berthold Gunster helpt je als je om deze reden op ziet tegen de feestdagen.

Na de bestsellers ‘Ja-maar wat als alles lukt?’, ‘Huh?!’ en ‘Omdenken’ is Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp dat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt.

In ‘Ik ben oké, jij bent een sukkel’ past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om voor beide partijen een waardevolle relatie te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.

Over de auteur
Berthold Gunster is een Nederlandse coach en grondlegger van de Ja-maar® filosofie, waarmee hij probeert Ja-maar-gedrag te veranderen in Ja-en-gedrag. Hij beschrijft in zijn boeken hoe je problemen kunt kantelen tot mogelijkheden. Berthold Gunster verzorgt onder de noemer Ja-maar® trainingen en workshops over cultuur, communicatie en leiderschap voor grote bedrijven als Albert Heijn, abn amro, Shell en Unilever. Meer dan 400.000 mensen in binnen- en buitenland volgden inmiddels een Ja-maar programma. Kijk ook eens op www.ja-maar.nl.

[isbn]9789022993781[/isbn]

Lees ook:Lastige Kinderen? Heb jij even geluk!
Lees ook:Meer dan 250.000 Berthold Gunster boeken verkocht
Lees ook:Beer op de weg? Give him a hug! Omdenken kaartspel
Lees ook:Zelfs Dick Swaab wordt beïnvloed door zijn omgeving
Lees ook:Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.