Je persoonlijke coach op de weg naar succes

De wens om te veranderen bestaat bij velen, maar om daadwerkelijk iets te bereiken zul je aan de slag moeten. Want de enige die jouw leven tot een succes kan maken, ben je zelf!

Of je nu in je privéleven of op het zakelijke vlak doelen nastreeft, met ‘Doelen bereiken voor Dummies’ zet je alvast een belangrijke stap.

In dit boek gaat Eddie van der Wereld verder waar andere methodes ophouden. Met zijn driedelige methode leert hij je op unieke wijze te bepalen wat je wilt bereiken en daarbij heel goed te kijken naar waar je kracht en passie liggen. Aan de hand van gerichte oefeningen, superhandige tips en leuke praktijkvoorbeelden creëer je jouw doelen, waarna je stap voor stap de tools krijgt om die doelen te bereiken. Op die manier ben je niet alleen met jouw doel bezig, maar ook met de weg ernaar toe. Eddie houdt bovendien rekening met het opstellen van realistische doelen, zodat het traject een grote kans van slagen heeft.

‘Tien recepten voor succes’:
1. Recept 1: Volop in beweging
2. Recept 2: Uitgebalanceerde voeding
3. Recept 3: Blijf lekker dromen!
4. Recept 4: Meet je passie
5. Recept 5: Laat jezelf helemaal zien
6. Recept 6: Maak verbinding
7. Recept 7: Sta stil bij schoonheid
8. Recept 8: Het financiële plan
9. Recept 9: Het scoreboek
10. Recept 10: Uitspreken van jezelf

Doelen bereiken voor Dummies is de ideale gids voor het verwezenlijken van je dromen. Ren dus niet langer achter jezelf aan maar jaag je doelen na!

Over de auteur
Eddie van der Wereld (1969) is internationaal trainer, coach en auteur. Hij gelooft in een wereld waarin iedereen het recht heeft zijn dromen na te jagen, vol zelfvertrouwen te zijn en met oprechte zorg voor elkaar te leven. Het is zijn drijfveer om zoveel mogelijk mensen daarin te ondersteunen. Voor Eddie begint alles met ‘zelfvertrouwen’ en positieve overtuigingen en om van daaruit te werken aan het bereiken van (levens)doelen, zowel groot als klein. Met zijn zelf ontwikkelde methode ‘Focus on the Future’ traint en begeleidt hij zowel binnen als buiten het bedrijfsleven mensen naar meer effectiviteit, persoonlijke groei, authentiek leiderschap en het vinden en waarmaken van dromen en doelen.

[isbn]9789043021296[/isbn]

Lees ook:Pensioen voor Dummies
Lees ook:Praktisch boek om je leven blijvend te veranderen
Lees ook:Bespaar geld, tijd en ergernis met Scheiden voor Dummies
Lees ook:Positief scheiden kan met het boek van Eveline Jurry
Lees ook:De optimalist – leer perfectionisme loslaten

2 reacties op “Je persoonlijke coach op de weg naar succes

  1. Locker

    De nationale metholcoach zou het niet kunnen verbeteren. Voorwaar een boekenopener.

      /   Beantwoorden  / 
  2. smart formuleren

    De boeken “voor dummies” boeken zijn allemaal geweldig stuk voor stuk! Ik ga deze zeker ook bestellen. Bedankt voor het delen van dit boek.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.