Marc Lammers ziet kansen in crisis

Een crisis betekent een kans. Dat is de stellige overtuiging van Marc Lammers, die vorig jaar met de gouden Olympische medaille afscheid nam als coach van de Nederlandse hockeysters. Voorafgaand aan het Olympisch toernooi in Beijing werd alom gevreesd voor de extreme hitte. Lammers wist de vermeende nadelen in voordelen om te buigen. In het boek ‘Yes, een crisis’ vertelt hij over de heilzame werking die crisissituaties kunnen hebben op een groep mensen. Aan de hand van tal van concrete praktijkvoorbeelden laat hij zien dat elke crisis nieuwe mogelijkheden en uitdagingen biedt, en niet alleen in de (top)sport. Inmiddels is het boek sinds verschijning al 15.000 keer verkocht.

‘Yes, een crisis’ levert aan de hand van Marcs hockeyavonturen als coach waardevolle crisiskansen op voor iedereen die in het dagelijks leven leiding geeft: ondernemers, managers, directeuren, coaches, leiders en ouders! Met in deze herziene druk een nieuw hoofdstuk over Spirituele Intelligentie (SQ).

Over de auteurs:
Marc Lammers is niet alleen een fervent sportman, hij is ook een unieke innovator. Van zijn hand zijn hockeyvernieuwingen als het ‘lammeren’, de Sinterklaas-stick, ijsvesten, de videobril, de ‘oortjes’ en de kijkcorner.
Ton Hendrickx is ondernemer, bedrijfsconsultant op het gebied van communicatie & marketing en schrijver. Hij verhoogt de effectiviteit van communicatie binnen en buiten organisaties.

[isbn]9789043913522[/isbn]

Lees ook:Nieuwe editie Vinkenoogs Goede raad is vuur
Lees ook:IK BEN niet alleen op de wereld
Lees ook:Aanbesteden vanuit het inkoopproces
Lees ook:de Online Coach
Lees ook:Vrouwen van prins Bernhard erg succesvol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.