IK BEN niet alleen op de wereld

Entrepreneur Ben Steenstra begon zes jaar geleden samen met coach Wassili Zafiris de zoektocht naar zichzelf en veranderde van een streberige ’reclamelul’ in een betekenisvol ondernemer. Hij schreef er het boek ‘IK BEN niet alleen op de wereld’ over.

Steenstra beschrijft openhartig en meeslepend het verloop van deze transformatie, de weerstand, blunders, geboekte successen, provocerende coachsessies en confrontaties met zichzelf en zijn medewerkers. Dit in combinatie met de unieke inzichten en achtergrondkennis van Wassili maken dit boek tot een bijzonder, lekker leesbaar exemplaar over ondernemen en persoonlijke ontwikkelingen in deze tijd van crisis.

Over de auteurs
Ben Steenstra (1973) is creatief entrepreneur en inmiddels vijftien jaar eigenaar van Quince, een internationaal reclamebureau met meer dan zeventig medewerkers, gevestigd in Amsterdam en Budapest.

Wassili Zafiris (1964) is veranderingsdeskundige, trainer, coach, spreker en auteur. Als erkend coach, NLP-trainer en neurosemantisch pionier begeleidt hij transformatieprocessen bij particulieren en internationale ondernemingen.

[isbn]9789052618388[/isbn]

Lees ook:Emigreren & ondernemen – 100 x check voor vertrek
Lees ook:Boekenblog@ #Boekenweek2010
Lees ook:Mariska Hulschers ‘Ja, ik wil’ succesvoller dan haar huwelijken?
Lees ook:Presentatoren beoordelen elkaar in nieuw boek
Lees ook:Pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.