Boudewijn de Groot schrijft speciaal voor MatchBoox

‘Lage Landen’ is speciaal geschreven door Boudewijn de Groot voor MatchBoox, geïllustreerd door Eric J. Coolen. Kadotip: Voor alle mensen die van Nederland houden, ook voor hun vrienden en zielsgenoten in het buitenland. Inhoud: Tijdens alle levenscycli, in voor- en tegenspoed, tijdens kalmte en storm blijft de dichterlijke vaderlandsliefde van De Groot overeind.

Frank Boudewijn de Groot (1944) is een Nederlands zanger, songwriter, muziekproducent en acteur. De Groot brak door met zijn hit Welterusten Meneer de President in 1966. Na een periode van grote successen en samenwerkingen met bekende zangers kwam in in 1997 de single Avond uit. Deze single wordt gezien als de grootste hit van Boudewijn de Groot. Vaarwel, Misschien Tot Ziens is de veelzeggende titel van zijn huidige toer, die een vervolg zal krijgen in 2014.

Eric J. Coolen (1965) is vaste illustrator van het Ampzing Genootschap. Veel van zijn werk is terug te vinden in kranten, weekbladen, tijdschriften en boeken. Hij is een groot bewonderaar van Edward Hopper, M.C. Escher, Carel Willink, Hergé en Joost Veerkamp. De invloeden van al deze kunstenaars zijn duidelijk in zijn werk aanwezig.

Lees ook:Voorleesmagazine Jip: voor (groot)ouders en kids
Lees ook:Helen Gurley Brown oud-baas Cosmopolitan overleden
Lees ook:Sieb Posthuma (54) overleden
Lees ook:Win! @JipMagazine deelt 25 exemplaren uit @Boekenblog
Lees ook:De boekenweek van Stefan Groothuis (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.