Uitgeverij Snor verkoopt rechten aan Amerika

Uitgeverij Snor heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Amerikaanse uitgever Knock Knock. Knock Knock heeft de Engelse rechten gekocht van zeven titels van Uitgeverij Snor. De boeken komen in 2014 niet alleen op de Amerikaanse markt, ze verschijnen ook in Canada, Groot Brittannië, Nieuw-Zeeland en Australië.

Het gaat om de titels: ‘Maak indruk op je kinderen’, ‘Lieve Mama’, ‘Lieve Papa’, ‘Op de Achterbank’, ‘Zwangerschapsboek voor Mannen’, ‘Bonnenboek voor Vrouwen’ en ‘Vrolijk in 3 ½ maand’. Een aantal andere titels staat nog in optie voor 2015 en de daaropvolgende jaren. De eerste zeven titels verschijnen voor- en najaar 2014 in Amerika. De intentie is langdurig met elkaar samen te werken.

Uitgeverij Snor (2006) maakt full colour geïllustreerde non-fictie boeken en heeft al rechten van diverse titels verkocht aan Frankrijk, Duitsland en Spanje. Knock Knock is de eerste uitgeverij in het Engelse taalgebied aan wie Snor licenties verkoopt. Knock Knock is een uitgeverij van stationery en boeken. Met de Snor-boeken willen zij hun boekenlijn verder uitbreiden.

Lees ook:Kleurrijke invulboekjes het cadeau voor opa’s en oma’s
Lees ook:Marie-Anne van Wijnen start een nieuwe uitgeverij
Lees ook:Knutselvriendenboekje voor jou & je moeder
Lees ook:Blossom Books gaat fonds uitbreiden met Engelse titels
Lees ook:Babyplakboek uitgeverij Snor cadeau voor nieuwe moeders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.