Kleurrijke invulboekjes het cadeau voor opa’s en oma’s

Zoek je een cadeau voor je opa of oma, dan heeft Boekenblog een must have voor je gespot. Uitgeverij Snor lanceert vandaag ‘Lieve Opa’ en ‘Lieve Oma’. Dit zijn kleurrijke invulboekjes die één of meer kleinkinderen kunnen invullen.

In de boekjes, vol met vrolijke vragen en illustraties, kunnen de kinderen schrijven en tekenen wat zij vinden van opa en oma. Samen met de illustraties van Petra Baan en de vragen van Gerard Janssen, maken de teksten en tekeningen van de kinderen de boekjes tot het meest bijzondere cadeau ooit. Wat is er leuker om te geven als oma en/of opa weer eens hebben opgepast? Of na een leuke logeerpartij. Of gewoon, omdat ze er altijd zijn. Lees wat je dochter en/of zoon van opa’s pet denkt en hoe het lekker het is wat oma kookt. Vorig jaar verschenen in deze succesvolle serie de boeken ‘Lieve papa’ en ‘Lieve Mama’.

De makers
Auteur Gerard Janssen (1967) is schrijver en columnist. Voor Uitgeverij Snor schreef hij verschillende bestsellers als ‘Zoons!’ en ‘Dochters!’. Illustrator Petra Baan werkt onder andere voor Flow Magazine en ANWB.

[isbn]9789079961436[/isbn]

[isbn]9789079961450[/isbn]

Lees ook:Knutselvriendenboekje voor jou & je moeder
Lees ook:Uitgeverij Snor verkoopt rechten aan Amerika
Lees ook:Babyplakboek uitgeverij Snor cadeau voor nieuwe moeders
Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje
Lees ook:Nieuwe website voor de Gouden Boekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.