E.L James’ Vijftig tinten donkerder in Nederland verkrijgbaar

De Vijftig tinten-trilogie van E.L. James domineert de Amazon-top 3 in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Ook in Nederland ligt het eerste boek ‘Vijftig tinten grijs’ al op vele nachtkastjes. Deze week is ook het tweede deel hier verschenen. Ontdek ‘Vijftig tinten donkerder’.
 
In dit boek wordt Anastasia Steele afgeschrikt door Christian Greys duistere geheimen, en verbreekt ze haar relatie met de gekwelde miljardair. Ze start een nieuw leven en begint een carrière bij een uitgeverij in Seattle, maar haar constante verlangen naar Grey blijft haar gedachten domineren. Wanneer hij haar een nieuw voorstel doet kan ze hem dan ook niet weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de beschadigde en veeleisende Christian dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en wordt ze geconfronteerd met de vrouwen uit zijn verleden. Terwijl Grey worstelt met zijn demonen moet Ana de belangrijkste beslissing van haar leven maken.
 
Over de auteur
Tot voor kort werkte E L James, moeder van twee kinderen, als uitvoerend televisieproducent. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Uiteindelijk nam ze de pen op. Het resultaat: de succesvolste erotische trilogie aller tijden.

[isbn]9789044621853[/isbn]

Lees ook:Hype 50 Shades of Grey – Vijftig Tinten Grijs in EenVandaag
Lees ook:Laatste deel van Vijftig-tinten trilogie E.L. James verkrijgbaar
Lees ook:Charlie Hunman speelt Christian Grey in Fifty Shades-film
Lees ook:Dakota Johnson speelt Anastasia Steel in Fifty Shades of Grey-film
Lees ook:E.L. James vanavond te gast in Tros TV Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.