E.L. James vanavond te gast in Tros TV Show

E.L. James is vanavond te gast in de Tros TV Show. Ivo Niehe ontmoet de schrijfster van de bestseller ‘Vijftig Tinten Grijs’ in Londen. In een paar maanden tijd werden er van dit romantische softporno verhaal wereldwijd vijftig miljoen exemplaren verkocht, een aanzienlijk hoger gemiddelde dan voor de ‘Harry Potter’ boeken.

E.L. James: “Het succes heeft me totaal overvallen. Het wil maar niet tot me doordringen wat er allemaal gebeurd is.” Over de berichten dat er dankzij haar boeken in Engeland en de Verenigde Staten een geboortegolf lijkt te ontstaan: “Ik heb alleen maar een klassieke love story willen vertellen, een sprookje met aardig wat kinky seks.”

De man van James, auteur Niall Leonard, redigeerde alle hoofstukken. Hun kinderen van vijftien en achttien jaar oud, mogen de trilogie niet lezen. E.L. James: “Gelukkig lezen ze nooit, ze computeren.” Het grote verschil met haar leven van nog geen jaar geleden: “Ik hoef me als freelancer geen zorgen meer te maken.” Ze behoort nu tot de rijkste vrouwen van Groot-Brittannië. Het grootste verschil tussen haar echtgenoot en de hoofdpersoon Mr. Grey: “Mijn echtgenoot is niet fucked up, Mr. Grey wel!”

Voor meer informatie: www.tros.nl/tvshow
De uitzending is te zien om 21.20 uur op Nederland 1.

Lees ook:Laatste deel van Vijftig-tinten trilogie E.L. James verkrijgbaar
Lees ook:E.L James’ Vijftig tinten donkerder in Nederland verkrijgbaar
Lees ook:Charlie Hunman speelt Christian Grey in Fifty Shades-film
Lees ook:Dakota Johnson speelt Anastasia Steel in Fifty Shades of Grey-film
Lees ook:Uitgever Benedikt Taschen vanavond in TROS TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.