Nieuwe boek Annemarie Postma ligt op straat

Tijdens de officiële opening van de Maand van de spiritualiteit op zondag 30 oktober in de Rode Hoed, waar het boek van Annemarie als één van de toptitels werd gepresenteerd, was het voor de bezoekers mogelijk om gratis 5 e-books op te pakken via een speciale Repudo-app. In de maand november liggen er in heel Nederland 90 e-books en 25 acceptatie-qoutes voor het oprapen.

Annemarie gaf in haar lezing aan waarom het zo belangrijk is om bewust te leven vanuit omarming van de realiteit en waarom ons dat zo moeilijk lukt. Waarom wachten we op een beter leven, als echt positieve verandering binnen handbereik ligt. De sleutel ligt niet in het leren veranderen van wat is, maar juist in het leren willen wat is.

De helende kracht van acceptatie bevat interviews met belangrijke spirituele auteurs als Lynne McTaggart, Eric Pearl, Joe Dispenza, William A. Tiller (What the Bleep!?) en Gregg Braden.

Over de auteur
Annemarie Postma studeerde rechten en was het eerste Europese fotomodel met een zichtbare handicap. Ze schreef vele boeken, waaronder ‘Ik hou van mij’, ‘Het lichaam is perfect’, ‘The Deeper Secret’, ‘Ziels Eigenwijs’ en ‘Ziels Gezond’ en is de succesvolste Nederlandstalige spirituele auteur van dit moment; haar boeken worden inmiddels in 16 landen uitgegeven.

[isbn]9789022998618[/isbn]

Lees ook:Weer een nieuwe Annemarie Postma
Lees ook:The Deeper Secret van Annemarie Postma gaat in vertaling de wereld over
Lees ook:BEM! en A.W. Bruna Lev. organiseren schrijfwedstrijd
Lees ook:Mailen met Annemarie Postma
Lees ook:Annemarie van Gaal juryvoorzitter De Gouden Strop 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.