Zomerboek Heleen van Royen op 1

Het succes van ‘Het grote Heleen van Royen zomerboek’ is ongekend. Binnen een week is het glossy boek vol nieuwe verhalen, columns, spelletjes, deleted scenes, vragen van lezers, strips over de familie Van Royen en zelfs een aankleedpop van Heleen al toe aan een vierde druk en bovendien met stip binnengekomen op de eerste plaats van de ‘Bestseller Top 60’. Inmiddels zijn er al bijna 30.000 exemplaren uitgeleverd.

Naast ‘Het grote Heleen van Royen Zomerboek’ verscheen deze maand ook ‘Bloed, zweet en Tranen’, een bundel met drie spannende verhalen van de hand van Heleen. Ook deze bundel staat sinds verschijnen in de ‘Bestseller Top 60’, deze week op de 37e plaats.

Heleen van Royen: “Met je boek op nummer 1 staan in de bestsellerlijst geeft een geweldige kick, ik ben hartstikke blij en beretrots. ‘Het grote Heleen van Royen zomerboek’ is geen roman, het is iets heel anders, iets nieuws en het was een feest om dit vrolijk vormgegeven boek te maken. Eén ding weet je echter nooit als je iets nieuws probeert: of het publiek er ook op zit te wachten. Ik heb me suf getwitterd over het boek, ik heb mijn Hyves- en Facebook-vrienden ermee bestookt en een YouTube-filmpje gemaakt. De respons vanuit de social media en de rest van medialand was zeer enthousiast en veelbelovend. Deze auteur heeft helemaal niets te klagen J!”

Lees ook:Heleen van Royen presenteert zomerboek
Lees ook:Heleen van Royen shirtsponsor wielrenster Inge de Groot
Lees ook:Wie wordt de nieuwe co-auteur van Heleen van Royen?
Lees ook:Heleen van Royen komt volgend jaar met nieuwe roman
Lees ook:Bekijk 24 Uur Met Heleen van Royen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.