Wie wordt de nieuwe co-auteur van Heleen van Royen?

Tijdens de radio uitzending van Giel Beelen heeft bestsellerauteur Heleen van Royen bekendgemaakt dat één van haar lezers co-auteur van haar nieuwe boek kan worden. Half mei 2011 verschijnt ‘Het grote Heleen van Royen zomerboek’.

De afgelopen jaren is gebleken dat veel lezers van Heleen zelf schrijfaspiraties koesteren. Daarom biedt Heleen één van haar lezers de unieke kans om gepubliceerd te worden in ‘Het grote Heleen van Royen zomerboek’. Heleen van Royen: “Veel van mijn lezers blijken zelf graag te schrijven. Ik wilde hen een podium bieden. Wie het beste en meest zinderende zomeravond-verhaal schrijft, zal worden gepubliceerd. Ik ben heel benieuwd wat voor talent er zal komen boven drijven.”

In ‘Het grote Heleen van Royen’ zomerboek vind je onder andere lijsten met Heleens favorieten (boeken, muziek, tv-series, vakantiebestemmingen, winkelsteden etc.), nieuwe columns, puzzels, quizzen, spelletjes, deleted scenes uit haar romans, antwoorden op veelgestelde vragen van lezers, strips over de familie Van Royen, een aankleedpop van Heleen, heel veel fotomateriaal en, niet te vergeten, het winnende verhaal van de verhalenwedstrijd.

De lezers kunnen tot 22 februari aanstaande hun mooiste zwoele zomeravondverhaal inzenden (o.v.v. HvR/Zwoele zomeravondverhaal naar [email protected]) en maken zo kans om in Het grote Heleen van Royen zomerboek te worden gepubliceerd. Het verhaal moet minimaal 2000 en maximaal 2500 woorden tellen. De winnaar wordt 9 maart, op de verjaardag van Heleen, bekend gemaakt op haar website.

Lees ook:Heleen van Royen presenteert zomerboek
Lees ook:Heleen van Royen shirtsponsor wielrenster Inge de Groot
Lees ook:Zomerboek Heleen van Royen op 1
Lees ook:Heleen van Royen komt volgend jaar met nieuwe roman
Lees ook:Bekijk 24 Uur Met Heleen van Royen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.