Boektrailer: De Meester – Guillermo del Toro & Chuck Hogan

Ze zijn er altijd al geweest, teruggetrokken in het donker. Afwachtend. Nu is hun tijd gekomen. Na de landing op JFK Airport valt de elektriciteit van een Boeing 777 weg en wordt al het radiocontact verbroken.  Aan boord is het donker en dodelijk stil. Hulpdiensten verzamelen zich. In de spierwit uitgelichte romp verschijnt een zwarte streep.  Een deur opent zich traag…

Zo begint een escalerende, epische strijd tussen mens en monster van de visionaire regisseur Guillermo del Toro en bestsellerauteur Chuck Hogan. Del Toro balt zijn encyclopedische kennis van bovennatuurlijke verhalen samen. Hij put vrijelijk uit de Bijbel, Oost-Europese folklore en Mesopotamische bronnen en beschrijft met enorme flair niets minder dan het einde van de wereld. Hogan brengt unieke biologische en historische details in en levert een adembenemende pageturner.

Een ontzettend spannend verhaal dat inmiddels de wereld veroverd en vanaf 26 juni is ‘De Meester’ ook in Nederland verkrijgbaar is. De boektrailers zijn minstens zo goed als het boek. Wat wil je met Guillermo del Toro als regisseur en auteur. Hij regisseerde ‘Pan’s Labyrinth’, ‘Mimic’, ‘Hellboy’ en ‘Blade II’. Momenteel werkt hij aan de verfilming van ‘Tolkiens The Hobbit’.

Lees ook:Wereldverteldag 2010 zaterdag 20 maart
Lees ook:Marleen Janssen: ‘Eerst drie jaar op het veld werken, dan studeren’
Lees ook:Mooie mama’s en wankele relatie’s
Lees ook:Familievoorstelling met bekende kinderboekenschrijvers
Lees ook:Nieuw boek van bestsellerauteur Charles Lewinsky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.