Rachel Hazes vreest boek ouders niet

Rachel Hazes is niet bang voor het ‘onthullende’ boek dat haar ouders over haar willen uitbrengen. “Als de waarheid wordt geschreven, heb ik niets te vrezen. Ik heb geen geheimen”, stelt de weduwe van volkszanger André Hazes zondag in De Telegraaf.

Als Jan en Friedel van Galen, met wie Rachel gebrouilleerd is, echter onwaarheden over hun dochter publiceren, is ze van plan juridische stappen te nemen. “Ik heb geen idee of het boek er werkelijk komt”, zegt ze. “Mocht dat wel het geval zijn, dan hoop ik voor mijn ouders dat er geen leugens in staan. Want dat laat ik niet over mijn kant gaan.”

De relatie tussen Rachel en haar ouders is sinds het overlijden van André Hazes vier jaar geleden in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Wat daar precies aan ten grondslag ligt, is niet bekend. Rachel was de derde vrouw van de bijna twintig jaar oudere André Hazes. Ze kreeg twee kinderen met de volkszanger: Roxeanne (15) en André jr. (14).

Lees ook:‘Bloedbonje’ tussen Rachel Hazes en ouders
Lees ook:André Hazes. Het verhaal van zijn leven; biografie Hiddema
Lees ook:Cornald Maas heeft duizend vragen over de dood
Lees ook:Ontwikkelingsgebieden van kinderen tussen nul en vier jaar
Lees ook:Mantelzorg door negen broers en zussen

2 reacties op “Rachel Hazes vreest boek ouders niet

  1. Patricia de Ryck

    Nu Friedl van Galen, de moeder van Rachel Hazes, is overleden, is het onwaarschijnlijk dat er nog een boek komt. We lezen op Nu.nl: “In de afgelopen weken was Rachel veel bij haar moeder, met wie ze lange tijd ruzie had. De verwijdering ontstond toen bekend werd dat Friedel en haar echtgenoot Jan een boek over het leven van Rachel en André Hazes zouden schrijven. (…) Vlak voor de dood van haar moeder verzoende Rachel zich ook met haar vader.”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.