André Hazes. Het verhaal van zijn leven; biografie Hiddema

Bijna tien jaar na zijn dood is André Hazes nog lang niet vergeten. In het DeLaMar Theater trekt de musical Hij gelooft in mij dagelijks volle zalen en in het voorjaar gaan Roxeanne Hazes en haar broer Dré jr. in het SBS-programma Bloed, zweet en tranen op zoek naar een opvolger van hun vader.

Met André Hazes. Het verhaal van zijn leven schrijft biograaf Bert Hiddema het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vanaf zijn jeugd in de Amsterdamse Pijp, waar hij als jongetje op de Albert Cuypmarkt zong. Later nam zijn roem een hoge vlucht. Bert Hiddema belicht Hazes’ leven van alle kanten. Hij spreekt familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbreken. Over zijn drie huwelijken en vier kinderen, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek, oplichtingspraktijken en de successen in Ahoy.

Andre Hazes. Het verhaal van zijn leven’ is een geactualiseerde editie van de alom bejubelde Hazesbiografie ‘‘N Vriend‘ van Bert Hiddema. Hij schildert levensecht hoe de volkszanger uitgroeide tot de legende die hij nog altijd is.

Over de auteur
Bert Hiddema is publicist en schreef eerder biografieën van ‘Cruijff!‘, ‘Gullit‘, ‘Johnny Jordaan‘ en Rinus Michels (‘De Generaal‘).

[isbn]9789046815113[/isbn]

Lees ook:Rachel Hazes vreest boek ouders niet
Lees ook:‘Bloedbonje’ tussen Rachel Hazes en ouders
Lees ook:Dries Roelvink vindt het tijd voor zijn biografie
Lees ook:Topsport Intriges – Achter de schermen van de topsport
Lees ook:Terug de ruimte in met André Kuipers; drie boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.