Lekker koken

Ellemieke en Jeremy Vermolen hebben samen een kookboek geschreven: Zus & Zo, Koken op je eigen niveau (uitgeverij Top of Mind).

De schrijvers hebben beiden een eigen taak: Jeremy laat in het boek zien hoe je het gercht serverrt en Ellemieke laat zien hoe je het gerecht klaarmaakt.

Je kunt bovendien kiezen uit twee varianten: een simpele variant voor door de week en een ingewikkelde variant om in het weekend klaar te maken.

Jeremy Vermolen heeft een eigen restaurant in Roosendaal en is vaste kok in het televisieprogramma Lijn 4.

Ellemieke presenteert onder andere Shownieuws op SBS6 en woont samen met de de driesterrenchef van Restaurant Oud Sluis, Sergio Herman. Als je haar vriend mag geloven, kookt ook zij de sterren van de hemel.

Zus & Zo ligt vanaf maart in de boekhandel (en bij de Keurslager).

Lekker eten? Kijk eens op http://www.oudsluis.nl/

Lees ook:Sergiology: Kookkunst van Sergio Herman
Lees ook:Grootste chef-koks ter wereld geven zich bloot in Eetlust
Lees ook:Jeremy Clarkson vliegt uit de bocht
Lees ook:Onweerstaanbare mix van spanning en romantiek
Lees ook:Jeremy Clarkson over 10 jaar Top Gear!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.