Jeremy Clarkson over 10 jaar Top Gear!

‘Top Gear’ is voor Jeremy Clarkson wat de jungle is voor Tarzan: de perfecte plek om te werken en te spelen, en dat al tien jaar lang. Clarkson noteerde met zijn vlijmscherpe pen alles voor zijn columns in ‘Top Gear Magazine’. Hij ontziet niets of niemand en vertelt in dit boek alles wat we willen weten over tien jaar ‘Top Gear’. Briljant geschreven en hilarisch grappig, in ‘De Top Gear Jaren’ overtreft Clarkson zichzelf.

‘Top Gear’ is ’s werelds best bekeken autoshow met wekelijks miljoenen kijkers op Veronica, Canvas en de BBC. De kracht van ‘Top Gear’ zit in de rake humor, hilarische avonturen en bizarre uitdagingen, die niet alleen de autogekke man, maar ook de rest van het gezin aanspreken. Naast het tv-programma worden ook het ‘Top Gear Magazine’ en de dvd’s en andere boeken van ‘Top Gear’ en Jeremy Clarkson steeds populairder.

Over de auteur
Jeremy Clarkson, ongetwijfeld de bekendste autojournalist ter wereld, is de presentator van het razend populaire autoprogramma ‘Top Gear’, uitgezonden door de BBC, Veronica en Canvas. Eerder verschenen van hem onder meer de bestsellers ‘Auto’s En Zo …‘ en ‘Uit de bocht‘. Het negentiende seizoen is vandaag van start gegaan bij Veronica.

[isbn]9789400502505[/isbn]

Lees ook:Jeremy Clarkson vliegt uit de bocht
Lees ook:Top Gear-liefhebbers opgelet
Lees ook:Jeremy Clarksons dromen goed voor perfect cadeau
Lees ook:Josef Fritzl in top vijftig boeken voor vaderdag
Lees ook:Beste films van laatste vijftig jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.