Win thriller Onschuldig van David Baldacci @boekenblog

David Baldacci is al 3 jaar op rij een van de bestverkopende thrillerauteurs van Nederland. Dat vieren we op Boekenblog! We mogen namelijk een aantal lezers blij maken met zijn thriller ‘Onschuldig’.



Het verhaal:

De Verenigde Staten hebben vijanden die de politie, de FBI en zelfs het leger niet kunnen tegenhouden. Voor zulke personen doet de regering een beroep op Will Robie, een kille huurmoordenaar die nooit twijfelt en altijd zijn doelwit uitschakelt. Maar Will Robie zou weleens de eerste en laatste fout in zijn carrière kunnen hebben gemaakt… 



Wanneer Robie tijdens een eliminatie in Washington niet schiet omdat hij voelt dat er iets niet klopt, tekent hij zijn eigen doodvonnis. Op de vlucht voor zijn eigen mensen, redt hij het leven van de veertienjarige Julie, die is weggelopen bij haar pleegouders. Julies biologische ouders zijn vermoord en Robie besluit, tegen beter weten in, haar te helpen de moordenaars te vinden. Maar hoe meer hij te weten komt over Julie, hoe meer hij ervan overtuigd raakt dat ze een sleutelpositie inneemt in een doofpotaffaire die zich uitstrekt tot in de hoogste regionen van de macht. Robie zal uit de schaduw moeten treden om het leven van een onschuldig meisje te redden. En daarmee misschien ook zijn eigen leven…

Winnen!
Wil jij dit boek winnen? Laat ons dan weten waarom jij een liefhebber bent van het werk van Baldacci.

Lees ook:De bucket list van een blind meisje
Lees ook:Pathé Buitenhof herdenkt Nora Ephron met Julie & Julia
Lees ook:Win Ruby’s lepel van Anna Lawrence Pietroni
Lees ook:Sean King en Michelle Maxwell versus de machtige overheid
Lees ook:Win Vechten voor Max van Antoinette van Heugten

13 reacties op “Win thriller Onschuldig van David Baldacci @boekenblog

  1. sander

    Baldacci stelt nooit teleur. spannend en altijd een goed plot

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hotfield

    Omdat zijn plots nooit onschuldig zijn maar juist geraffineerd en super spannen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wemmie Wolf

    Omdat ik nog geen werk van Baldacci heb gelezen ben ik benieuwd of ik de boeken inderdaad spannend vind en voorzien van een goed plot. Laat hij mij maar overtuigen, ik ga de uitdaging aan!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Janneke

    Ik wil dit boek graag winnen omdat Baldacci gewoon een geweldig goede schrijver is. Al zijn boeken (stand alones, over Oliver Stone, over Maxwell en King, etc.) zijn stuk voor stuk bestsellers en pageturners. Onschuldig kan daarom niet in mijn leeslijst ontbreken. Kan natuurlijk als biebboek, maar zelf hebben is oneindig veel beter :-) .

      /   Beantwoorden  / 
  5. Sabine

    Ik heb nog niets van Baldacci gelezen. Ik zou maar al te graag willen ervaren hoe het is geboeid te worden van de eerste tot de laatste letter, zodat deze auteur ineens en voorgoed bij mijn lijstje lievelingsauteurs terecht komt.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Xaviera Jamie

    Vanaf de eerste tot aan de laatste bladzijde zit ik helemaal in het boek! Zijn verhalen lezn altijd of je naar een film kijkt. Super! Ik doe dus heel graag mee want dan ben ik weer een paar uur helemaal van de wereld en laat ik me meenemen in het avontuur van David Baldacci “Onschuldig”!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Jolien

    De boeken hebben een geweldige en verrassend plot. Elk boek is weer smullen!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Patrici

    Omdat hij nooit een ‘vuller’ heeft. daarmee bedoel ik dat het boek van de eerste tot de laatste bladzijde prettig te lezen is. Daarnaast vind ik zijn boeken buitengewoon spannend en beeldend geschreven.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Rebecca

    Ik zou dit boek graag eens willen lezen,omdat het mij een onwijs spannend boek lijkt.
    Ik lees veel thrillers,vooral van Tes Gerritsen en Karin Slaughter,maar ik heb helaas nog nooit een boek van David Baldacci mogen lezen en ik ben daar wel erg neiuwsgierig naar.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Jacobaan

    Ik ben een héél groot fan van Baldacci en heb bijna al zijn boeken al gelezen. Ik wil mezelf graag weer helemaal verdrinken in één van zijn boeken. En dat komt goed uit want het boek “Onschuldig” heb ik nog niet gelezen. Het laatste boek dat ik van Baldacci gelezen heb is: “Geniaal Geheim” Ik hoop dat het boek Onschuldig, Geniaal Geheim kan overtreffen. En nu maar duimen!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Geertje Kootstra

    Omdat ik nooit kan stoppen met lezen wanneer ik Baldacci lees en zo verdrink ik in die andere wereld en dat vind ik heerlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  12. A

    Baldacci schrijft fictie. Maar vind zijn verhalen trickerend en nemen je mee naar een wereld die ook zomaar in deze wereld kan bestaan. Hij weet je mee te slepen in werelden van complot en manipulatie, maar weet het sterk te houden zodat er niet vervallen wordt in onrealisme. Zodat het zomaar een schijn van realisme weet te wekken.
    En dan weet deze thrillerauteur ook een hele andere hoek te vinden met het drama In het hart. Baldacci heeft voor mij nog geheimen, want ben nog niet door al zijn boeken heen. Maar eenmaal gelezen blijf je geboeid

      /   Beantwoorden  / 
  13. Stefanie

    Ben nog geen fan, maar als ik deze mag winnen word ik het vast! ;-) Ken ‘m niet…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.