Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan! (Win!)

Jamie magazine is sinds 2 maanden in het Nederlands verkrijgbaar, maar we kunnen nu al niet meer zonder. Goed nieuws: de tweede editie komt eraan! In het nieuwe nummer van Jamie magazine vieren we de zomer in volle glorie. Verse seizoensgroenten en echt zomerfruit zijn op hun lekkerst. En worden dicht bij huis in grote verscheidenheid geteeld. Dat staat garant voor een sprankelend nummer vol zomerse kleuren, geuren en smaken. Met veel fantastische BBQ-recepten à la Jamie. Wil jij dit magazine winnen, lees dan snel verder!

Wat is nu zomer zonder BBQ? Jamie laat je zien dat je daarmee alle kanten op kunt. En niet alleen met vlees, vuur en rook hebben ook een magisch effect op groente en fruit. In dit nummer een fantastische vegetarische BBQ-feature. En een gepeperde Mexicaanse BBQ met authentieke kruiden- en specerijenmengsels. Mexicaans was nog nooit zó lekker.

Veel chefs zetten zich in om duurzame visserij op de (menu)kaart te zetten. Gelukkig heeft dit effect. Jamie magazine wijst je niet alleen op goede vis, maar laat je ook koken met bijvangst. Onbekende vissoorten die vanaf nu niet langer onbemind zijn. Als je deze visgerechten hebt geproefd, weet je voor eens en voor altijd dat er veel meer lekkers rondzwemt dan je dacht.

In elk nummer besteden we aandacht aan inspirerende Nederlandse initiatieven. Buitengewoon in het land is zo’n initiatief – een reizend restaurant zonder muren, dat in de zomermaanden neerstrijkt op bijzondere locaties in Nederland om met verse producten uit de omgeving te koken. Deze seizoensdiners zijn een eerbetoon aan de boeren en telers die ons al die mooie en heerlijke producten bezorgen. Lees alles over dit initiatief en word er – net als wij – blij van.

Verder lees je in deze editie van Jamie magazine waar Jamie zich op dit moment mee bezig houdt. Veel bruisend culinair nieuws, inspirerende foodproducties van over de hele wereld, deze keer vooral uit Amerika en Mexico. We ontmoeten weer een aantal van Jamie’s vrienden. En laten je elke dag iets lekkers op tafel zetten met Jamie’s weekmenu’s waar je de komende twee maanden mee aan de slag te kunt.

Wil jij Jamie magazine winnen? Laat dan weten waarom jij wil BBQ-en met Jamie Oliver.

Lees ook:Jamie Oliver verrast met tijdschrift
Lees ook:Jamie Oliver doet het beter dan ooit!
Lees ook:Reizen met Jamie Oliver
Lees ook:120 succesrecepten zonder vlees
Lees ook:BEM! en A.W. Bruna Lev. organiseren schrijfwedstrijd

15 reacties op “Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan! (Win!)

  1. Ramona Meijn

    Leuk Jamie, ik kan wel wat BBQ recepten gebruiken, maar denk je ook aan de veiligheid bij rook en vuur? Helemaal als er kinderen rond de BBQ staan, is er een kans dat er een ongeval gebeurt en voordat je het weet lopen ze brandwonden op. Besteden jullie in de toekomst ook aandacht aan ehbo en bedrijfshulpverlening in jullie magazine?
    Ik wil BBQ-en met Jamie Oliver als hij belooft dat hij een brandblusser naast de BBQ zet!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Claudia de Kok

    Ik wil wel weer eens met wat vernieuwde recepten en salades een BBQ organiseren, weg met de sateetjes met pindasaus en aardappelsalades… en welkom heerlijk origineel en heerlijk Jamie Food!

      /   Beantwoorden  / 
  3. rilana

    Wie wil er nu niet barbequen met deze sexy kok!
    Hij heeft altijd leuke ideetjes voor lekker te koken.
    Dus deze superknappe vent heeft vast ook goede tips voor mij als ik wil gaan barbequen. Dan wordt het misschien geen bargeknoeien…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Anita

    Vroeger nam mijn vader, die kok was altijd de touwtjes in handen. Wij konden gezellig aanschuiven bij dce BBQ en genieten. Dat onbezorgde gevoel zou ik nu wel weer willen hebben, samen met mijn man en kinderen. Daarom wil ik Jamie Oliver mét veel creatieve lekkernijen bij de BBQ hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  5. kareltje05

    Mijn man houdt niet van bbq-en, maar wel van Jamie Oliver. Misschien dat we met dit boeken eindelijk samen kunnen bbq-en

      /   Beantwoorden  / 
  6. Betty

    Ik hou van de zomer en erg van barbecuen Met recepten en tips van Jamie wordt het vast hemels genieten !

      /   Beantwoorden  / 
  7. Marianne

    Mijn man erg eigenwijs is met de barbeque. Hij zijn eigen techniek heeft, en het daardoor vaker mis gaat.
    We kunnen dus beter barbequeen met Jamie, dan onder leiding van mijn man.

      /   Beantwoorden  / 
  8. paula

    jamie heeft mij geleerd dat koken zonder pakes en zakjes veel lekkerder is en oh zo simpel.Misschien kan dit boek van Jamie me leren om te BBQ zonder kant en klaar gemarneerd vlees maar puur natuur

      /   Beantwoorden  / 
  9. Natasja

    We hebben net de achtertuin helemaal voor elkaar. Nu lijkt het mij heerlijk om mooie recepten en tips te lezen van Jamie om een heerlijke bbq te organiseren voor vrienden en familie die geholpen hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ria

    Barbecuen met Jamie? Er gaat dan niets meer fout, toch!?

      /   Beantwoorden  / 
  11. Mariella Beukers

    Misschien kan Jamie mij wat meer recepten voor de bbq vertellen. Normaal komen we niet veel verder dan worstjes en spiesjes. Deze zomer ontdekten we oesters op de bbq. Maar meer recepten zijn altijd welkom!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Pauline

    Mijn man is kok; met de recepten uit dit magazine ga ik hem proberen te overtreffen.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Saartje

    Als mijn vriendinnen komen eten, wil ik ze een bijzondere bbq kunnen voorschotelen.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Friezin

    Ik zie dat het zonnetje volgende week weer gaat schijnen. Dan wil ik direct m’n kans grijpen en een onvergetelijke bbq neerzetten voor mijn gezin. Hoort er toch bij in de vakantie. Jamie kan me vast helpen.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Patricia de Ryck

    Deze actie is gesloten; de winnaars ontvangen het magazine zo snel mogelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.