Reizen met Jamie Oliver

Zoek je nog een leuk moederdagcadeau dan is ‘Jamie’s reizen’ van Jamie Oliver echt een aanrader. Het is een spannend kookboek vol avontuur, met gerechten waarvoor Jamie zich liet inspireren door de indrukken die hij opdeed tijdens zijn reizen. Dit boek neemt je mee naar heerlijke plekken in Italië, Spanje, Griekenland, Marokko, Zweden en Frankrijk. In elk land proefde hij de ultieme klassiekers, maar ontdekte hij ook totaal nieuwe gerechten. Laat je verrassen door Jamie’s reizen.

Relatief dicht bij huis valt nog zoveel te ontdekken. Jamie trekt eropuit en maakt kennis met nieuwe smaken, mensen en plekken op slechts een kleine afstand van Nederland. Zijn lekkerste culinaire ontdekkingen zijn te vinden in dit boek. Jamie geeft een aantal van de beroemdste en spannendste lokale gerechten een twist, waardoor jij in je eigen keuken ook een authentieke Spaanse paella, Marokkaanse tajine of Italiaanse risotto klaar kunt maken. Daarnaast vind je ook geheel nieuwe gerechten die Jamie onderweg tegenkomt op marktjes, in barretjes en aan tafel bij mensen thuis.

Dit boek is veel meer dan een kookboek. Het is ook een uitnodiging om zelf deze plaatsen te bezoeken en de rijkdom aan smaken en eten in Europa te ontdekken. Het is de voorpret voor een fantastische vakantie of een heerlijke herinnering aan een gemaakte reis.

[isbn]9789021550008[/isbn]

Lees ook:Jamie Oliver verrast met tijdschrift
Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Jamie Oliver doet het beter dan ooit!
Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan! (Win!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.