Blossom Books lanceert leuke app voor boekenwurmen

De unieke kiosk-app van Blossom Books, een jonge uitgeverij van fictie en non-fictie titels voor young adults, is nu gratis te downloaden in de Apple Store. De app, die vooralsnog alleen beschikbaar is voor tablets, is volledig ingericht om op korte termijn social reading mogelijk te maken.

In de app kunnen (bijna) alle boeken van Blossom Books als e-book gekocht worden, maar wordt ook automatisch het laatste nieuws van de website ingeladen. Zeer binnenkort zullen hier allerlei sociale functies aan toegevoegd worden. Dit houdt onder andere in dat lezers ín de boeken na ieder hoofdstuk hun reactie kunnen achterlaten en dit makkelijk vanuit de app kunnen delen op Facebook en Twitter. Hierdoor kunnen ze leuke discussies aangaan met anderen die hetzelfde boek lezen!

Myrthe Spiteri, redacteur van Blossom Books en projectbegeleider: ‘We zijn enorm blij met deze app en weten zeker dat dit een van de favoriete apps zal worden van fanatieke lezers. We zijn de afgelopen tijd bezig geweest om al onze grote series als ePub beschikbaar te maken. In de toekomst zal kort na de verschijning van het papieren boek, het verhaal ook te downloaden zijn in onze app. Op die manier hoeven lezers die graag digitaal lezen niet lang te wachten.’

Om de lancering van de app te vieren, zal het korte verhaal Soulmates. Het verhaal van Zed, dat Joss Stirling in eerste instantie speciaal schreef voor haar Nederlandse fans, gratis als ePub beschikbaar zijn. Daarnaast zullen de eerste drie weken een aantal e-books een speciale actieprijs krijgen. De titels van deze boeken worden binnenkort bekend gemaakt.

Blossom Books is een jonge imprint van Uitgeverij Kluitman en richt zich volledig op fictie en non-fictie voor young adults. De imprint, gedreven door redacteur en marketeer Myrthe Spiteri, staat bekend om het open, toegankelijke karakter en is door de afgebakende doelgroep perfect in staat om zich te uiten op een manier die past bij jongvolwassenen. Blossom Books is erg actief op sociale media, heeft dagelijks interactie met lezers en heeft ondertussen een trouwe fanbase opgebouwd. Naast een boekenfonds heeft Blossom Books sinds kort ook een non-boeklijn waarin artikelen worden verkocht die lezen tot een lifestyle maken, bijvoorbeeld mokken en linnen tassen.

Lees ook:Blossom Books maakt van lezen een lifestyle
Lees ook:Blossom Books gaat fonds uitbreiden met Engelse titels
Lees ook:Eerste Europese Social Media boek
Lees ook:The Grisha van Leigh Bardugo deze zomer in Nederland verkrijgbaar
Lees ook:Boek.be lanceert website voor e-books en e-readers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.