Waanzinnig Boekenbal… met bloggers

Waanzinnig Boekenbal heeft de 80ste Boekenweek gisteravond geopend. Willeke Alberti en Boekenweekauteur Dimitri Verhulst zongen in duet het lied Samen zijn. Als ode aan Boekenweekessayist Pieter Steinz zong Frédérique Spigt Suspicious Minds van Elvis Presley, het favoriete nummer van Steinz.

Het 64ste Boekenbal werd gepresenteerd door Margreet Dolman. In het persbericht staat dan dat het Boekenbal werd bezocht ‘door de crème de la crème van het Nederlandse schrijversgilde, uitgeverijen en de literaire pers’. Toch valt het mij op dat er wel een verandering gaande is. Zo kwam ik op Twitter ook berichten tegen van diverse bloggers die op het Boekenbal waren.

Wat vinden jullie daarvan? Ik schreef er vanochtend dit al over op mijn andere site.

Lees ook:Boekenbal der Titanen
Lees ook:Boekenbal voor lezers in Leeuwarden
Lees ook:Eerste Boekenbal zonder Harry Mulisch
Lees ook:Uitgeverij Nieuw Amsterdam op het boekenbal (+Win!)
Lees ook:Letterenfonds directeur draagt taken over wegens ziekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.