Letterenfonds directeur draagt taken over wegens ziekte

Pieter Steinz, directeur van het Nederlands Letterenfonds, draagt met ingang van eind augustus een deel van zijn taken over aan zijn adjunct Tiziano Perez. Steinz, die in het afgelopen half jaar kampte met stem- en keelklachten, kreeg deze zomer te horen dat hij lijdt aan de spierziekte ALS.

Gegeven het ongeneeslijke en progressieve karakter van de ziekte, zal Steinz de komende maanden een aantal taken, onder meer op het vlak van de externe representatie van het Nederlands Letterenfonds, overgeven aan Tiziano Perez. Perez functioneerde eerder, van november 2011 tot maart 2012, als waarnemend directeur van het Letterenfonds.

Klik hier om meer te lezen.

Lees ook:Boekenweekessay over waanzin in literatuur door Pieter Steinz
Lees ook:Mariolein Sabarte Belacortu krijgt Nederlands Letterenfonds Prijs
Lees ook:Boektrailer + voorproefje: Broer – Maurits de Bruijn
Lees ook:Last minute Sinterklaas tips
Lees ook:Volg de boekverfilming van Jef Geeraerts’ thriller ‘Dossier K’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.