Bestsellerauteur Tatiana de Rosnay op Manuscripta

Manuscripta verwelkomt bestsellerauteur Tatiana de Rosnay als special guest tijdens de opening van het boekenseizoen op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september in Amsterdam. De Rosnay, bekend van internationale bestsellers als Haar naam was Sarah en Het appartement, start na een ronde in Frankrijk haar Nederlandse tournee in Amsterdam. Op zondag 1 september geeft zij een preview van haar nieuwe boek Onvoltooid verhaal. De laatste nieuwe namen zijn inmiddels aan het programma toegevoegd. Zo is bekend geworden dat ook Judith Koelemeijer, Daan Heerma van Voss en Ilja Leonard Pfeijffer op Manuscripta staan.

Onvoltooid verhaal‘ (Uitgeverij Artemis & co) van Tatiana de Rosnay gaat over de jonge Fransman Nicolas Duhamel die op een dag ontdekt Russische roots te hebben. Hij besluit om zijn zoektocht te beschrijven in een roman. Het boek wordt zo’n succes dat Nicolas drie jaar de wereld rondreist voor optredens en verslaafd raakt aan de aandacht en luxe. Echter, voor de deadline van zijn nieuwe meesterwerk verhuist hij met zijn verloofde naar een Italiaans eilandje met veel verleidingen, die hem plotseling in een wel heel oncomfortabele positie dwingen.

De Rosnay brak internationaal door met ‘Het appartement‘ en ‘Haar naam was Sarah‘, dat in meer dan dertig landen is verschenen en waar in Nederland 1,5 miljoen exemplaren van zijn verkocht. Ook de verfilming, met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol, was een groot succes. Tatiana de Rosnay vertelt in een gesprek met Wim Brands op zondag 1 september over haar nieuwe boek. ‘Onvoltooid verhaal‘ is te koop in de Manuscripta Boekhandel en na afloop van het interview signeert zij tijdens de OBA signeersessies.

Laatste nieuwe namen aan programma Manuscripta toegevoegd
Naast De Rosnay zullen vele Nederlandse auteurs hun nieuwe titels presenteren. Nieuw toegevoegde namen zijn onder anderen Judith Koelemeijer, Jamal Ouariachi, David Pefko, Daan Heerma van Voss, Jet Boeke, Maarten Zeegers, Mustafa Stitou en Ilja Leonard Pfeijffer. Eerder werd al bekend gemaakt dat Joost Zwagerman, Tessa de Loo, Angela Groothuizen, Nadja Hüpscher, Herman Brusselmans, Nico Dijkshoorn, Mirjam Rotenstreich, Arthur Japin, Franca Treur, Peter Römer, Jan Heemskerk en Saskia Noort hun opwachting maken.

De volledige programmering is te vinden op www.manuscripta.nl.

Lees ook:Miljoen exemplaren van Haar naam was Sarah verkocht
Lees ook:Gezocht: naakte muze
Lees ook:Scoort Tatiana de Rosnay met ‘Het appartement’
Lees ook:Café Beijing op Manuscripta
Lees ook:Publiceer je eigen boek op Manuscripta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.