Schokkende ontdekking in verjaardagscadeau

Marnie Logan heeft regelmatig het gevoel dat ze bekeken wordt: een warme adem in haar nek, een schaduw vanuit een ooghoek. Maar sinds kort staat haar leven stil. Haar man Daniel wordt vermist en Marnie kan niet bij zijn bankrekening, waardoor ze haar gezin niet kan onderhouden.

Radeloos en depressief zoekt ze hulp bij klinisch psycholoog Joe O’Loughlin. Joe raakt ongerust wanneer hij Daniels grote rode boek – een collage van foto’s, anekdotes en interviews over Marnies leven – ontdekt. Dit boek was ooit bedoeld als verjaardagscadeau, maar leidt nu tot een schokkende ontdekking. Iedereen die Marnie ooit op wat voor manier dan ook kwaad heeft gedaan, heeft dat zwaar moeten bekopen. En Joe zou wel eens de volgende kunnen zijn.

De Australische journalist Michael Robotham (1960) reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften. Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Vuurvast, Boetedoening en Zeg dat het je spijt. Robotham woont in Sydney.

[isbn]9789023485100[/isbn]

Lees ook:‘Michael Jackson – Het leven van een legende’ vanaf 20 juli in Nederland
Lees ook:Erotische roman over vinden van seksuele grenzen
Lees ook:Luister naar De ontdekking van de Hemel
Lees ook:Janet Jackson brengt boek uit met haar verhaal
Lees ook:Doping! Doping? Doping: wie gelooft die renners nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.