Erotische roman over vinden van seksuele grenzen

Wanneer de dertigjarige, ambitieuze en aantrekkelijke Milou Naardop een baan krijgt bij het succesvolle productiebedrijf DOGMA ontmoet ze de CEO Michael Durfal. Milou raakt ondanks haar stabiele relatie totaal in de ban van deze charismatische man en wordt meegesleurd in zijn geheime wereld van fetisj, drugs en seksfeesten. Milou laat alles vallen wat haar ooit dierbaar was voor dit avontuur.

Niemand weet van haar dubbelleven. Ze raakt vervreemd van haar vriend Mark, haar familie, collega’s en vrienden. Wanneer Michael haar achterlaat om zijn eigen huwelijk te redden slaan de stoppen bij Milou door. ‘Iedereen noemt me Loulou’ is een sensationele, meeslepende erotische roman over het vinden van je seksuele grenzen. Geen vrouw zal onberoerd blijven bij deze pageturner.

Over de auteur
Anna Karolina Caban (1979) werd geboren in Polen en kwam op negenjarige leeftijd naar Nederland. Na het afronden van haar studie literatuurwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht besloot ze het schrijverschap te combineren met haar passie voor mode. Ze publiceerde columns voor het underground modemagazine Glamcult en werkte bij het spannende lingeriemerk Marlies|Dekkers. ‘Iedereen noemt me Loulou’ is haar zinderende debuutroman.

[isbn]9789044623901[/isbn]

Lees ook:Razzia van Putten (1944) inspiratiebron roman Femke Roobol
Lees ook:Nagelaten gedichten Christine D’haen in nieuwe bundel
Lees ook:Alicja Gescinska toont stukje van haar ziel
Lees ook:Patatje Oorlog winnaar beste Nederlandse Kinderfilm
Lees ook:Milou van der Will schrijft actuele psychologische roman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.