Milou van der Will schrijft actuele psychologische roman

Het nieuwe boek van Milou van der Will verschijnt vandaag. ‘Een enkeltje Venus’ is een actuele psychologische roman over het schemergebied tussen man en vrouw. Hiervoor sprak ze uitgebreid met specialisten en ervaringsdeskundigen.

Julius voelt zich al van jongs af aan niet thuis in zijn lichaam. Een onrust, aangewakkerd door de stem van zijn gedachten, teistert hem. Alleen op een stiekem moment, wanneer hij zich hult in vrouwenkleding, vindt hij rust. De rol die hij speelt put hem uit en die stem, die blijft maar fluisteren.

Julius doet er alles aan de stem te negeren en probeert een fijn leven te leiden als geslaagd man. Maar een goede baan, ware liefde, seks en wilde feesten bieden slechts tijdelijk afleiding. Dan lonkt de dood, als de enige uitweg. Net op tijd redt een vriendin hem door haar vinger op de zere plek te leggen. En dan weet hij dat hij onmogelijk aan zichzelf kan ontsnappen.

Over de auteur
Milou van der Will (Naarden, 1985) is freelance journalist en schrijver. Ze schreef twee thrillers, ‘Rood licht‘ en ‘Breekijzer‘, die beiden raakten aan maatschappelijke onderwerpen en die door pers en lezers lovend werden ontvangen.

[isbn]9789023476955[/isbn]

Lees ook:Johan Derksen spaart niemand in columns
Lees ook:Erotische roman over vinden van seksuele grenzen
Lees ook:Mannen willen seks, vrouwen liefde – lees waarom
Lees ook:Howard Jacobson schrijft Het uur van de dieren
Lees ook:Mysterie na mysterie in Breekijzer van Milou van der Will

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.