Obsessie, liefde en verraad in het Noorden van Italië

De nieuwe thriller van Saskia Profijt is sinds eind van deze maand verkrijgbaar. ‘Zwijgplicht’ is een scherpe psychologische thriller over familie, passie, het najagen van dromen – en de prijs die je daarvoor moet betalen.

Psycholoog en leugendetector Fanny Engel reist met spoed naar Milaan. Haar broer, de profwielrenner Ties Engel, is onder verdachte omstandigheden aangereden en voor dood achtergelaten. Terwijl Ties op de intensive care kunstmatig in coma wordt gehouden, ontdekt Fanny dat haar broer bezig was een onthullende autobiografie te schrijven.

Om een tweede aanslag te voorkomen moet Fanny Ties’ troebele verleden onder de loep nemen: zijn mislukte huwelijk met de Nederlandse Inge, het uitermate grillige karakter van zijn wielerloopbaan en zijn connectie met de omstreden en mysterieuze Italiaanse sportarts, dr. Manuela Massi. Alleen loopt Fanny bij haar zoektocht wel het risico om iets te ontdekken wat ze liever niet had willen weten…

Over de auteur
Saskia Profijt (1967) stond in de Bestseller Top 60 met ‘De Assistent‘, haar vorige thriller over Fanny Engel. Eerder won zij ELLE’s Literatuurwedstrijd en schreef zij de romans ‘Braaf meisje‘ en ‘De gunsteling‘.

[isbn]9789046813959[/isbn]

Lees ook:Mailen met… Saskia Profijt over ‘Zwijgplicht’
Lees ook:Boekenweektraktatie: Estafette-verhaal Nieuw Amsterdam deel 10
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón op één in bestsellerlijsten
Lees ook:Verzonnen verhaal Herman Rosenblat nu als roman
Lees ook:Seksverslaving nekt Silvio Berlusconi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.