Joyce Maynard nieuwste werk: Dochters van het land

Joyce Maynard, de auteur van de internationale bestseller ‘Een lang weekend’, heeft met ‘Dochters van het land’ een aangrijpende roman geschreven over vriendschap, familiegeheimen en de vreemde wendingen van het lot die ons leven bepalen.

‘Dochters van het land’ volgt de levens van twee meisjes, geboren op dezelfde dag, in hetzelfde ziekenhuis in New Hampshire, die opgroeien in twee heel verschillende gezinnen. Hun levens lijken helemaal niet op elkaar, maar wat de jonge vrouwen gemeen hebben is het gevoel er nooit echt bij te horen. Soms humoristisch, soms hartverscheurend, laat deze roman zien wat het betekent om deel uit te maken van een gezin.

Over de auteur
Joyce Maynard (1953) schreef diverse boeken, waaronder de door Gus van Sant verfilmde roman ‘To Die For’ en haar herinneringen aan haar tijd met J.D. Salinger ‘Thuis in de wereld’. Ze is journalist voor The New York Times en schrijft reisverhalen en columns. Ze woont afwisselend in Californië en Guatemala, waar ze schrijfworkshops organiseert. Haar vorige roman ‘Een lang weekend’ verscheen in meer dan tien landen in vertaling en wordt verfilmd.

[isbn]9789022959886[/isbn]

Lees ook:Voorproefje: Joyce Maynard – Dochters van het land
Lees ook:Boektrailer: Een lang weekend – Joyce Maynard
Lees ook:J.D. Salinger overleden
Lees ook:Orlando nieuwe fictie-imprint A.W. Bruna Uitgevers
Lees ook:Auteur Stephan Lang overleden

Eén reactie op “Joyce Maynard nieuwste werk: Dochters van het land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.