Ontdek het mysterieuze, ruige, adembenemende Afrika

Heb je genoten van de BBC-serie Africa die in Nederland door de EO is uitgezonden? Dan hebben we goed nieuws. Het boek dat bij deze serie hoort, ligt deze maand in de winkel.

Nergens ter wereld is het ruiger, ongerepter, gevaarlijker – en tegelijkertijd ook adembenemend mooi – dan in dit mysterieuze continent. Dit boek vormt een spectaculaire reis door Afrika’s vijf unieke gebieden: De Kalahari, de savanne, Congo, Kaap de Goede Hoop en de Sahara. Aanschouw nieuwe dieren en nieuw gedrag en leer Afrika van een andere kant kennen.

Arenden die reusachtige vleermuizen vangen, apen die op antilopen jagen en een zenuwslopende giraffenstrijd, zijn slechts enkele voorbeelden van de spectaculaire verhalen en beelden uit het boek, waarmee de lezer wordt uitgedaagd om zijn ideeën over dit continent bij te stellen.

Het voorwoord is geschreven door de legendarische David Attenborough. Daarnaast is er ook een app verkrijgbaar met bewegende beelden.

[isbn]9789052109077[/isbn]

Benieuwd naar de serie, die is nu ook op dvd verkrijgbaar onder andere bij bol.com. Klik op de titel voor meer informatie of om hem te bestellen: ‘BBC Earth – Africa‘.

Lees ook:Alle verhalen van Marten Toonder nu ook digitaal
Lees ook:Richard Dowden schrijft De staat van Afrika
Lees ook:Mensje van Keulen 40 jaar schrijfster: gratis e-verhaal
Lees ook:Zoektocht Wim Jansen naar de ziel van Zuid-Amerika
Lees ook:Mirjam Oldenhave schrijft Kinderboekenweekgeschenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.