Snelle gerechten voor elke dag van Andy Harris

Na het succes van ‘Een maand in Marrakesh’ komt de Engelse hoofdredacteur van Jamie Magazine Andy Harris met ‘Tasty Days’. Dit is hét kookboek voor iedereen die houdt van een lekkere en verrassende maaltijd, maar niet altijd genoeg tijd heeft om lang in de keuken te staan. Het boek bestaat uit inspirerende recepten voor elke dag, die in slechts 10, 20 of 40 minuten te maken zijn. Harris reist voor zijn werk de hele wereld rond en dat proef je!

Uitgangspunt in ‘Tasty Days’ zijn mediterrane klassiekers en exotische topgerechten. Van een simpele burger of de perfecte salade tot een frittata met oesters en bacon en granaatappelijs toe. Eén ding hebben alle recepten gemeen: je zet ze in een handomdraai op tafel. Het boek is handig ingedeeld en dankzij gekleurde navigatieflappen vind je meteen de recepten die in 10, 20 of 40 minuten te maken zijn. Dit is een kookboek met very tasty food voor elke werk- óf feestdag!

Andy Harris is een van de creatiefste talenten op het gebied van kookpublicaties. Hij stond aan de wieg van de beste culinaire tijdschriften ter wereld waaronder Vogue Entertaining and Travel en Gourmet Traveller in Australië, Williams-Sonoma Taste in de VS en Jamie magazine in Engeland, dat momenteel in meer dan 46 landen wordt verkocht, waaronder Nederland.

[isbn]9789021550619[/isbn]

Lees ook:Jamie Oliver verrast met tijdschrift
Lees ook:Mathijs Vrieze maakt Feelgood Food kookboek voor goede doel
Lees ook:Jamie Oliver doet het beter dan ooit!
Lees ook:Supermodel Kate Moss komt met kookboek
Lees ook:Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan! (Win!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.