Leven op 4 wielen, koken op 2 pitten

‘Koken op wielen’ is hét boek voor iedereen die weleens droomt van een vakantie in zo’n leuk camperbusje. Het leest als een avonturenboek en staat vol geweldige tips, ideeën en meer dan 80 recepten die je op 2 pitten kunt koken. Van strandjutten en vliegeren tot het plukken van wilde bessen of het maken van je eigen hangmat, met dit boek op je dashboard haal je het maximale uit elk moment en elke plek waar je langspruttelt. Waar de weg je ook naartoe voert, dit is het 2-pitskoken en 4-wielsleven op zijn allerbest!

Het avontuurlijke kampeerleven vraagt om een beetje humor, fantasie en vindingrijkheid. Al deze elementen vind je terug in ‘Koken op wielen’. Het is een kookboek, maar ook een survivalgids voor de avontuurlijke kampeerder. Wil je weten hoe je een warme douche regelt in the middle of nowhere? Of hoe je zelf je maaltijd bij elkaar kunt scharrelen in de natuur? Of waarom je nooit moet rijden met slippers aan? Op al deze praktische vragen vind je het antwoord. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de ruim 80 overheerlijke recepten om te bereiden op je kleine gasstelletje.

Iedereen kan een blik bruine bonen opwarmen. Maar waarom zou je dat doen als je ook snel en makkelijk de meest fantastische gerechten kunt klaarmaken? Als je op een geweldige plek zit en geniet van het vrije leven, wil je toch ook lekker eten? Met dit boek als leidraad kun je jezelf verwennen met de meest verrassende, lekkere en makkelijke gerechten voor elk reismoment: een origineel ontbijt, een luie lunch, een heerlijke hap en zelfs een feestelijk verjaardagsmaal. Alle gerechten zijn snel te maken op 2 pitten, op een vuurtje of op de BBQ. En om het compleet te maken heb je voor elk gerecht een minimum aan potten en pannen nodig. Want op vakantie zit niemand te wachten op een berg afwas.

Dit boek geeft je dat heerlijke gevoel van vrijheid en avontuur, het nostalgische gevoel van een Volkswagenbusje en de lekkerste recepten die een vakantie of korte trip met caravan, camper of busje tot een waar feest maken! Het avontuur kan beginnen!

Over de auteur
Martin Dorey is schrijver, surfer, vader, garnalenvisser en trotse eigenaar van Pootle: een 29 jaar oud Volkswagenbusje. Hij had zijn eigen tv-serie op de BBC, genaamd One Man and his Campervan. De receptuur in dit boek komt van Sarah Randell. Een doorgewinterde foody met veel 2-pits ervaring.

[isbn]9789021550572[/isbn]

Lees ook:Reizen met Jamie Oliver
Lees ook:Zomer van De Zilveren Lepel
Lees ook:Kookboek voor het hele gezin van Amber Albarda
Lees ook:Ushi says Sushi – Japans koken met Wendy van Dijk
Lees ook:Aan de keukentafel van Sandra Ysbrandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.