Mooie verzameling wereldrecords gebundeld in Guinness World Records 2014

In het nieuwe Guinness World Records 2014 boek staan bomvol gekke, opmerkelijke, toffe en leuke wereldrecords. Het dikke boek bevat niet alleen de nieuwste records maar ook verbluffende nieuwtjes en het boek is ook erg interactief; download een app op je smartphone en als een bladzijde het aangeeft, kun je via de app filmpjes bekijken. De filmpjes horen bij de verschillende records. Zo zie je gelijk hoe de wereldrecord gezet werd.

In het Guinness World Records 2014 boek is er speciaal een hoofdstuk gemaakt voor Nederlandse en Belgische records. Zo komen Nick en Simon ook voorbij met het record ‘het uitbrengen van de meeste singles in één dag’. Naast een speciaal hoofdstuk bevat het boek echt onwijs veel records verdeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de categorie ‘extreme dieren’, ‘sterke staaltjes’, ‘wetenschap en techniek’, ‘entertainment’ en nog veel meer. Dit maakt het boek logisch in elkaar gezet en is het makkelijk om iets terug te vinden.

Naast nieuwtjes, records en filmpjes bevat het boek ook veel achtergrondinformatie over de records. Daarmee is het boek erg volledig en weet je precies hoe alle records tot stand zijn gekomen.

Het boek heeft een erg leuke kaft en nodigt je zo uit om het boek te openen. Het is een ontzettend tof en groot boek met enorm veel nieuwtjes. Ik vind het een enorm compleet overzicht en erg handig in elkaar gezet. Naast het feit dat het boek interactief is, is het ook heel erg leerzaam.

Guinness World Records 2014 is voor zowel volwassenen als kinderen erg geschikt. En hoe leuk is het om er samen doorheen te bladeren?

Door: Danny Nomden

[isbn] 9789026134616[/isbn]

Lees ook:Alle verbluffende records weer op een rijtje
Lees ook:Guinness World Records tot leven via Augmented Reality
Lees ook:TenPages.com in beeld gebracht
Lees ook:Populair in Vlaanderen
Lees ook:We zijn weer terug!

Eén reactie op “Mooie verzameling wereldrecords gebundeld in Guinness World Records 2014

  1. Connie flipse

    Leuk om te lezen dat er een apart stuk in staat over Nederland

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.